Siirry sisältöön

Yli sata semifinalistia WinNovasta ja Sataedusta lähtee kisaamaan oman lajinsa Taitaja2022-finaalipaikasta

Semifinalisteista lähes 70 on winnovalaisia ja noin 40 Sataedusta.

Taitaja-semifinaaleja järjestetään viikolla 5 (31.1.-4.2.2022) ympäri Suomen, myös Satakunnassa WinNovassa ja Sataedussa. Semifinaaleissa parhaiten menestyneet opiskelijat jatkavat matkaansa Taitaja-finaaleihin, joissa he kilpailevat oman lajinsa SM-mitaleista Taitaja2022-suurtapahtumassa Porissa 16.-19.5.2022. Kilpailun lisäksi tapahtuma toimii kohtaamispaikkana useille ammatillisen koulutuksen parissa työskenteleville asiantuntijoille sekä näyteikkunana ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneelle tai ammatinvalintaa pohtivalle yleisölle.

Semifinaaleihin ilmoittautui kaiken kaikkiaan 1445 opiskelijaa. Eniten ilmoittautuneita tuli lajeihin Yrittäjyys sekä Kokki.  Taitaja2022-tiedote semifinaaleista(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 

Kilpailupaikat, ajankohdat ja yhteyshenkilöt päivittyvät myöhemmin WinNovan ja Sataedun verkkosivuille sekä koko Suomen osalta www.taitaja2022.fi (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

’’Taitaja2022-tapahtuman suunnittelu etenee ja hieno osallistujamäärä kannustaa Taitaja-toimijoita jatkamaan työtä toukokuun tapahtuman onnistumiseksi. Viikon viisi semifinaalit tehtävineen ovat viimeistelyvaiheessa ja joulukuun alussa kilpailijat saavat lisätietoa tulevasta. Onnea matkaan valmistauduttaessa semifinaaliin!’’, tiivistää Taitaja2022-kilpailupäällikkö Tuomas Mäki-Ontto.

Lisätiedot 
Taitaja2022-Kilpailupäällikkö
Tuomas Mäki-Ontto
tuomas.maki-ontto@sataedu.fi
040 199 4401