Siirry sisältöön

HC Ässät Pori Oy ja WinNova yhteistyöhön

Joulukuun 16. päivä HC Ässät Pori Oy ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova solmivat kumppanuussopimuksen.

Sopimus kattaa mm. Ässien oman henkilöstön osaamisen kehittämistä erilaisilla lisäkoulutuksilla ja Ässien hyödyntämistä opetuksessa esimerkiksi puhujavierailuina. Kumppanuudessa erityinen pääpaino on Areenan tapahtumiin liittyvien opintopolkujen rakentamisessa, joiden aikana WinNovan opiskelijat pääsevät harjoittelemaan vaativissa käytännön tehtävissä. Myös Ässien markkinointiin ja sen suunnitteluun liittyvissä tehtävissä on opiskelijoille monia mahdollisuuksia työssä oppimiseen. Yhteistyöhön sisältyy myös Satakunta Sports Academyn kiekkoilijoiden kanssa tehtävän koulutusyhteistyön vahvistaminen. 

Liigajoukkue Ässät on porilainen jääkiekkoseura, joka on perustettu vuonna 1967.

Skoolaus kumppanuussopimuksen kunniaksi.
Ässien lippu Suomen lipun vieressä Tiedepuiston lipputangossa.
Koronakättely kyynerpäillä.