Siirry sisältöön

Rauman Lukko ja WinNova yhteistyöhön

Rauman Lukko Oy ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova allekirjoittavat 16.12.2021 strategisen kumppanuussopimuksen, joka antaa WinNovassa opiskeleville loistavia mahdollisuuksia työssäoppimiseen ja oppisopimus -opintoihin Rauman Lukon laajassa toiminnassa. 

Sopimus vahvistaa entisestään myös juniorikiekkoilijoiden parissa tehtävää yhteistyötä. Koulutusyhteistyötä tullaan tekemään monialaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijoille tarjotaan madollisuuksia tehdä käytännön työharjoitteluja Lukon eri toiminnoissa osana opintojaan. Harjoittelut voivat olla esimerkiksi uusien tapahtumien suunnittelua sekä opiskelijoiden osallistumista tapahtumien eri tehtäviin (esim. liiketoiminta, palvelu, matkailu, turvallisuus). Sopimus sisältää myös Rauman Lukon oman henkilöstön osaamisen kehittämistä, tapahtuma- ja markkinointiyhteistyötä sekä osapuolten näkyvyyttä toistensa tapahtumissa. Lukon henkilökunnan asiantuntijuutta on myös mahdollisuus hyödyntää eri alojen opetuksessa.

Rauman Lukolle on ominaista kantaa yhteiskuntavastuuta ja edistää alueellista hyvinvointia konkreettisilla teoilla, joten kumppanuussopimus WinNovan kanssa on siten luonteva osa tätä vastuuta.


Rauman Lukko on Raumalainen jääkiekon liigaseura, joka on perustettu 1936. Se on oman alueensa ihmisten ja yritysten yhteisö, lasten ja nuorten liikuttaja, tapahtumanjärjestäjä ja elämystenantaja. Lukko on voittanut jääkiekon Suomen mestaruuden vuonna 1963 ja 2021.

Kumppanuussopimuksen allekirjoitustilaisuus.
Rauman Lukon lippu lipputangossa.