Siirry sisältöön

WinNovan ensimmäinen esports-pelivalmennus käynnistyi

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja Incoach Oy järjestävät yhteistyössä esports-opintoja WinNovan opiskelijoille.

Toteutamme opiskelijoillemme mahdollisuuden liittää opintoihinsa esports-opintoja. Opintoihin sisältyy ammattivalmentajan vetämää pelivalmennusta 80 tuntia, joissa painotetaan sekä yksilötaitojen kehittämistä että joukkuetyöskentelyä. Valmentaja on mukana joukkueiden toiminnassa viikoittain, minkä lisäksi esports-opiskelijoille jaetaan omat valmennusohjelmat omatoimiseen harjoitteluun. 

Incoach varustelee WinNovan e-urheiluopinnot valmiilla opetussisällöillä, valmennusohjelmilla ja pelipalvelimilla. Opetuksessa pyritään parantamaan opiskelijoiden mekaanisten pelitaitojen lisäksi tiimityöskentelyä, kommunikaatiota ja vuorovaikutustaitoja. 

Seuraava hakuaika esports-opintoihin on opiskelijoille jälleen kevään yhteishaun aikana ja sen jälkeen. WinNovan kilpapelaajien opiskelijavalinta tehdään erillisen valintapisteytyksen perusteella. Haastattelut ja pisteytys suoritetaan toukokuussa.

Lisätiedot 
WinNova Jarno Oranen, p. 044 455 8174, jarno.oranen(at)winnova.fi

WinNovan ensimmäinen esports-pelivalmennus alkoi tänä vuonna mukaan valittujen opiskelijoiden ryhmäytymisellä Raumalla Satamakadulla 15.12.2021. Ryhmäkuvassa on mukana vasemmalta lukien Incoach Oy:stä valmentajat Christian Joutsenvuori ja Eetu Anttila.

Esports-ryhmä istuu tuoleilla oleskelutilassa.
Valmennus käynnissä oleskelutilassa.