Siirry sisältöön

WinNovan Metsä- ja maarakennuksen yksikkökokouksessa palkittiin hyvästä työstä

Metsä- ja maarakennuksen yksikkökokouksessa muistettiin henkilöstöä turvallisuuden ja työyhteisön hyväksi tehdystä työstä.

Metsänhoidon lehtori Jari Hautaviita (vasemmalla) sai Metsämiesten Säätiön myöntämän Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendin. Logistiikan lehtori Antti Tuomela esti taannoin mahdollisesti mittavankin vahingon ripeästi sammuttamalla palamaan syttyneen puutavara-auton. Tämä palkittiin vuoden turvallisuustekona. Turvallisuuskulttuurin merkittävästä edistämisestä muistettiin yksikön turvallisuudesta vastaavaa Juha Hämäläistä. Yksikön henkilöstö halusi kiittää ohjaaja Anne Koivusaloa JOKU-palkinnolla.

Metsänhoidon lehtori Jari Hautaviidalle myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi on arvoltaan 500 euroa.                      

Stipendiä esittivät WinNovasta palveluasiantuntija Elise Hovi, lehtorit Veli-Matti Komulainen, Esko Lahtinen ja Katja Pitkänen sekä opinto-ohjaaja Vesa-Pekka Kuusela ja koulutuspäällikkö Juho Salmi.  

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

” Jari on aito ja toiset huomioiva. Kiireenkin keskellä hänellä on aikaa keskustelulle, jossa hän aidosti huomioi toisen mielipiteet ja on läsnä. Jari on välittävä työkaveri, jonka puoleen on helppo kääntyä asiassa kuin asiassa. Hän ei jätä työkaveriaan pulaan ja hänen vastuunkantonsa ulottuu omankin vastuualueen ulkopuolelle. Jarista välittyy aito metsämieshenki.

Jari on tehnyt opettajan töitä lähes kaksikymmentä vuotta hyvällä menestyksellä. Työskentely juuri peruskoulusta päässeiden nuorten kanssa on haastavaa. Jarilla on kasvattava ote nuoriin, ja tyylikkäästi hoitaa hankalatkin tilanteet. 

Uudenkin työntekijän on helppo tulla Jarin työkaveriksi, koska hän auttaa ja ohjaa pyyteettömästi talon tavoille. Meidän tiimin mielestä Jari on työyhteisön hyvä tyyppi.”

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä:
www.mmsaatio.fi/stipendit/tyoyhteison-hyvat-tyypit.html(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Työyhteisössä tarvitaan aina se joku, joka tekee oman työnsä lisäksi kaikkia ilahduttavia ja arkea sujuvoittavia juttuja!

Metsä- ja maarakennuksen palkitut yhteiskuvassa.