Siirry sisältöön

Taitaja2022-semifinaalit toteutetaan hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin

Taitaja2022-semifinaalit toteutetaan hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin kaikissa lajeissa. Toteutus on viikoilla 5–7 lajin tilanteen mukaan.

Muutokset lajikohtaisiin semifinaalien aikatauluihin ilmoitetaan osallistujille lajien toimesta sekä päivitetään www.taitaja2022.fi(siirryt toiseen palveluun) lajisivuille mahdollisimman pian.

Nopeasti heikentynyt ja paheneva koronavirustilanne on asettanut Taitaja2022-semifinaalien alkuperäisen toteutuksen viikolla 5 epävarmaksi. Tämän johdosta Taitaja2022 lajivastaavat ja semifinaalikoordinaattorit, Taitaja2022 kilpailujohto sekä Skills Finland ovat selvittäneet vaihtoehtoiset tavat toteuttaa semifinaalit. Päätös semifinaalien toteuttamisesta hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin pohjautuu edellä mainittuun selvitykseen.

Nopeasti heikentynyt ja paheneva koronavirustilanne on asettanut Taitaja2022-semifinaalien alkuperäisen toteutuksen viikolla 5 epävarmaksi. Tämän johdosta Taitaja2022 lajivastaavat ja semifinaalikoordinaattorit, Taitaja2022 kilpailujohto sekä Skills Finland ovat selvittäneet vaihtoehtoiset tavat toteuttaa semifinaalit. Päätös semifinaalien toteuttamisesta hajautettuna kilpailijoiden omiin oppilaitoksiin pohjautuu edellä mainittuun selvitykseen.

Näillä toimenpidemuutoksilla pystymme järjestämään semifinaalit ja näin varmistamaan Taitaja2022-finaalikilpailujen toteutumisen toukokuussa 2022.