Siirry sisältöön

Tammikuussa Kuukauden kumppanina Pori Energia ja A. Ahlström

WinNovan strategisena kumppanina toimivat yritykset näkyvät WinNovassa myös Kuukauden kumppanuuksina. Tammikuussa 2022 kumppanina ovat Pori Energia ja A. Ahlström.

Pori Energia logo

Pori Energia ja WinNova tekevät pitkäjänteistä yhteistyötä, joka kehittää alueen osaamista ja palvelutarjontaa. Pori Energia Oy:tä kiinnostaa työntekijöiden osaamisen kehittäminen ja osaavan henkilöstön saanti myös jatkossa, ja tähän liittyviä palveluita WinNova pystyy tarjoamaan opetuksen, työssäoppimisten, mutta myös esim. työnantajille tarjottavien Popup-rekryjen kautta. 
Lue lisää: WinNova ja Pori Energia Oy uudistivat kumppanuussopimuksensa

Pori Energia tarjoaa harjoittelupaikkoja jälleen vuonna 2022

Pori Energia tuottaa ja tarjoaa energiaa ja energiapalveluita pääasiassa Satakunnan alueella. Vuosittain meillä on avoinna useita kymmeniä harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja eri puolilla organisaatiotamme esimerkiksi voimalaitoksilla, toimistotyössä ja sähköverkon rakentamisessa. Tarjoamme luonnostaan parempaa lämpöä ja virtaa ihmisten ja yritysten arkeen. Parempi elämä on sujuvaa arkea kotona ja työssä. Parempaa elämää voidaan tehdä vain yhdessä ja meitä kaikkia varten, siksi sen rakentaminen tapahtuu luontoa kunnioittaen. Tule mukaan yli 200 ammattilaisen joukkoomme rakentamaan parempaa elämää. Työ- ja harjoittelupaikat löytyvät osoitteesta https://www.porienergia.fi/rekry(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)  

kesärekry

 

A. Ahlström Kiinteistöt Oy on WinNovan kuukauden kumppanina (10.1. -11.2.2022) 

Millainen yritys A. Ahlström Kiinteistöt Oy on ja millaisia palveluita teillä on tarjolla? 
– Olemme ns. monitoimialayritys, sillä meillä on kolme liiketoiminta-aluetta: Kiinteistöt, Metsät ja Palvelut. Näissä sekä sisaryritys Ahlström Konsernipalvelut Oy:ssä sekä emoyhtiö Ahlström Capital Oy:ssä (Helsingissä) meillä työskentelee kollegoita hyvin erityyppisissä tehtävissä aina huoltohenkilöistä controllereihin ja tarjoilijoista kiinteistöjohtajaan.

Miten kuvailisitte tähänastista yhteistyötä WinNovan kanssa? Millaisia odotuksia ja toiveita teillä on yhteistyön kehittymiselle? 
– Yhteistyömme on ollut hyvää, mutta nyt haluamme kehittää sitä entisestään. Olemme voineet tarjota mieluisia kesä- ja harjoittelupaikkoja WinNovan opiskelijoille jo vuosikausia, ja joillekin olemme sen jälkeen pystyneet tarjoamaan jopa vakituisen työsuhteen. Tätä yhteistyötä haluamme jatkaa myös tulevaisuudessa. Myös oma henkilöstömme on ollut kauttanne oppimassa uutta. Olemme mukana myös Taitajat2022 tapahtumassa.

Kesä 2022 lähestyy ja on aika rekrytoida kesätyöntekijöitä. Minkä alan opiskelijoille kesätöitä on tarjolla? Onko kesäajan oppisopimus mahdollinen? 
– Meillä on tarjolla kesä- ja harjoittelupaikkoja sekä MaRa-, metsä-, kiinteistöhuolto- ja puutarha-alan opiskelijoille. Kesäoppisopimusasioista voimme mahdollisuuksien mukaan keskustella tarkemmin erikseen. 

Vapaa sana:
– Mukavaa, että voimme tiivistää pitkää yhteistyökumppanuuttamme ja olla myös mukana kuukauden kumppanina tammi-helmikuussa 2022. Toivottavasti tapaamme mahdollisimman monet teistä Teamsin Pop-up -rekryssä tiistaina 25.1.2022 klo 14.00.

Porin Noormarkussa sijaitseva A. Ahlström Kiinteistöt Oy on osa Suomen suurimpiin ja merkittävimpiin sijoitusyhtiöihin kuuluvaa Ahlström Capital -konsernia. Konsernilla on 170-vuotinen teollinen toimintahistoria ja se keskittyy vastuullisessa sijoitustoiminnassaan ensisijaisesti teollisuuteen ja kiinteistöihin.

A. Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi ja hoitaa konsernin kiinteistö- ja metsäomaisuutta sekä tuottaa ensiluokkaisia majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluja sekä Noormarkun että Kauttuan ruukeissa. Noormarkussa niin ikään sijaitseva A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n sisaryhtiö Ahlström Konsernipalvelut Oy tarjoaa talous-, HR- ja ICT-palveluja konserniyhtiöille. Monialainen toiminta kohtaa hyvin WinNovan eri koulutusalat ja solmittu kumppanuussopimus tekee yhteistyöstä entistä systemaattisempaa ja pitkäjänteisempää. 
Lue lisää: A. Ahlström Kiinteistöt Oy ja WinNova ympäristövastuullisen metsän- ja kiinteistönhoidon kehittäjinä