Siirry sisältöön

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku käynnistyy!

WinNova tarjoaa tänä keväänä yhteishaun kautta opiskelupaikan yli tuhannelle hakijalle Raumalla, Laitilassa, Porissa ja Ulvilassa. Yhteishaku on käynnissä 22.2.-22.3.2022. Valinnan tulokset julkaistaan 16.6.2022.

WinNovan aloituspaikat sisältävät tutkintoon johtavan ammatillisen peruskoulutuksen (n. 30 perustutkintoon ja yli 50 eri ammattiin) sekä tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen (TUVA), johon voi hakea opiskelemaan Raumalle, Laitilaan ja Poriin. Yhteishaku on suunnattu peruskoulun päättäneille. Lukion tai aiemmin ammatillisen tutkinnon suorittaneet voivat hakea koulutukseen ympäri vuoden WinNovan jatkuvan haun kautta. Uudet valituiksi tulevat opiskelijat aloittavat opinnot orientaatioviikolla 1.8.2022.

Varalan Urheiluopiston kanssa viime vuonna yhteistyössä aloitettu liikunnanohjauksen perustutkinto tulee Poriin tänä vuonna ennakkotiedoista poiketen vain jatkuvaan hakuun. Tästä tiedotetaan lisää myöhemmin.

WinNovan tarjonnasta löytyvät myös Palmgren-konservatorion musiikin perustutkinnot Porissa. Opiskelijat hakeutuvat yhteishaussa WinNovaan opiskelemaan, mutta opiskelu tapahtuu Palmgren-konservatoriossa. Lisätiedot pori.fi/palmgren-konservatorio(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Olemme lisänneet myös Laitilassa yhteishaun koulutustarjontaamme ja siellä tänä vuonna ovat haussa mukana liiketoiminnan, matkailualan, ravintola- ja catering-alan sekä turvallisuusalan perustutkinnot ja TUVA.

WinNovaan valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus liittää opintoihinsa myös esports-opintoja. Opinnot järjestetään yhteistyössä valmennusyritys Incoach Oy:n kanssa. Hakeutuminen esports-opintoihin tehdään yhteishaun aikana sivuillamme winnova.fi/esports(avautuu uuteen ikkunaan).  

Eri alojen opiskelijoilla on mahdollista valita opintojensa aikana Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä järjestettävät VÄYLÄ-opinnot osaksi opintojaan ja saada näin suora pääsylippu SAMKiin ilman pääsykokeita. Lisätietoja winnova.fi/jatko_opinnot(avautuu uuteen ikkunaan)

WinNovassa on panostettu viime vuosina erityisesti opiskelijoiden hyvinvointiin ja opiskelijatoiminnan koordinaattori vetää aktiivista tutor-toimintaa ja Opiskelijayhdistys Wino ry on kaikkien opiskelijoidemme asialla. Opiskelijat kertovat toiminnasta videolla https://youtu.be/BtLT-wAwWLU(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Monipuoliset ja modernit oppimisympäristöt, opiskelijaravintolat, kahvilat ja erilaiset opiskelijoiden tuottamat palvelut opiskelijatöinä tarjoavat viihtyisät puitteet opinnoille. WinNovalla on myös kaksi opiskelija-asuntolaa, jotka sijaitsevat Raumalla ja Ulvilan Kullaalla. Asuntoloissa on tarjolla soluasuntoja. Kullaan opiskelija-asuntola on tarkoitettu Kullaalla opiskeleville luonto-, metsä- ja maarakennusalan opiskelijoille. Lisätietoja winnova.fi/asuntolat(avautuu uuteen ikkunaan).

WinNovasta suunta eteenpäin ja ammattiin!

Kysy lisää hakupalvelut(a)winnova.fi, p. 044 455 8500, livechat sivuillamme arkisin 12-15

Yhteishakumainos.