Siirry sisältöön

Kuukauden kumppanina Osuuskauppa Keula

WinNovan strategisena kumppanina toimivat yritykset näkyvät WinNovassa myös Kuukauden kumppanuuksina.

Kuukauden kumppani – Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula on noin 31 000 asiakasomistajan omistama raumanseutulainen  S-ryhmään kuuluva yritys. Keulan toimialue ulottuu Raumalta Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. 

Työntekijöitä Keulassa on noin 500 ja liikevaihto on noin 150 milj.€. Liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC -liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki. Osuuskauppa Keula ja WinNova ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, mutta virallinen strateginen kumppanuussopimus solmittiin 25.9.2020. Yhteistyö on ollut aktiivista kaikilla toimialaoilla, niin kaupan, ravintolan kuin hius- ja kauneuden aloilla. Olemme viimeaikoina WinNovassa saaneet olla mukana järjestämässä Keulan henkilökunnalle mm. perehdytys- ja kesätarjoilijakoulutusta, suunnitteilla on pandemian taituttua myös usean muun alan koulutuksia. Keula tarjoaa myös WinNovan opiskelijoille työssäoppimis- ja oppisopimuspaikkoja.

Yhdessä suunnittelemme myös aktiivisesti uusia koulutuksia ja oppimisen muotoja. Yhteistyö on Keulan kanssa ollut mutkatonta ja avointa.

– Kuukauden kumppanuuden yhteydessä Keula järjestää kaikille WinNovan opiskelijoille avoimen verkossa tapahtuvan Popup-rekry -tilaisuuden 15.2.2022 klo 10-11

– Keulan kesätyöhaku on auki 28.2.2022 asti. 

Osuuskauppa Keulan rekrytapahtuma.