Siirry sisältöön

Tiedote 18.2. Koronarajoitusten purkaminen – Muistetaan edelleen maskit ja käsihygienia!

Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat jälleen mahdollisia Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Jokaisen tulee edelleen suhtautua vakavasti taudin ennaltaehkäisyyn ja leviämisen estämiseen.

Koronarajoitusten purkaminen

Satakunta ja Varsinais-Suomi on edelleen luokiteltuina leviämisalueiksi. Kun rajoituksia lähdetään purkamaan, korostuvat tartuntojen välttämisessä yhä enemmän toimijoiden vastuu järjestää tapahtumat terveysturvallisesti eri tiloissa sekä osallistujien oma vastuu välttää lähikontakteja, huolehtia hygieniatoimista ja eristäytyä sairaana ollessaan.

ELY-keskuksen hankkimien työvoimakoulutuspalveluiden osalta palveluntuottajat siirtyvät lähiopetukseen 28.2.2022 alkaen.

Liikkuvuuksien Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksellä kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat jälleen mahdollisia Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa osalta palataan normaaliin, sekä henkilöstön että opiskelijoiden liikkuvuudet ja kansainväliset kokoukset ovat mahdollisia 1.3.2022 alkaen.

Kokoukset ja tilaisuudet (sisäiset ja ulkoiset), julkisten tilojen käyttö

Tartuntaepäilytapauksessa toimiminen

Jokaisen tulee edelleen suhtautua vakavasti taudin ennaltaehkäisyyn ja leviämisen estämiseen.

Tärkeitä ohjeistuksia ja lisätietoja