Siirry sisältöön

WinNovan joukkue Educational Masters Minor -sarjaan

Educational Masters on eri kouluasteille suunnattu elektronisen urheilun liiga, jossa toisen asteen oppilaitokset kilpailevat Educational Masters Minor-sarjatasoilla.

WinNovan eSports-joukkue EZ WINnova on nyt ilmoitettu Educational Masters Minor -sarjaan (CS:GO). WinNovan joukkueen kokoonpano: kapteeni Elias Kuusisto, Jami Uusi-Marttila, Miro Lehtonen, Lenni Järvinen, Siiri Raitanen ja Jan-Stefan Heinonen.

Liiga alkaa maaliskuun alussa ja päättyy 24.4. Tämän jälkeen pelataan playoffit ja finaali alustavasti toukokuun puolella. Runkosarja pelataan yksinkertaisena, niin että jokainen joukkue pelaa yhden pelin per viikko.

Konsepti kehittää suomalaista elektronisen urheilun pelaajapolkua, osallistaa, aktivoi sekä tukee e-urheilua harrastavia nuoria ja tuottaa uudenlaista kilpailutoimintaa. Tavoitteena on lisätä lasten, nuorten, opiskelijoiden, koulujen ja perheiden tietoja ja taitoja koskien elektronisen urheilun harrastamisen haasteita ja mahdollisuuksia. Tavoitteena on myös luoda kiinnostavaa ja tavoittavaa toimintaa, joka aktivoi, tuo mielekkyyttä ja lisää osallisuutta. Toiminnan arvojen keskiössä ovat vastuullisuus, yhteisöllisyys, pystyvyyden tunne, nuoret, perheet ja parempi arki.

Educational Masters Minor -liigasarja(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kiinnostaatko sinua kilpapelaaminen? Lähde mukaan!

Haku WinNovan eSports-valmennukseen on auki sekä yhteishaussa hakeville että jo WinNovassa opiskeleville opiskelijoille  yhteishaun (22.2.-22.3.2022) ajan!

Lisätietoja ja hakulomake(avautuu uuteen ikkunaan)

Poika pelaa tietokoneella peliä.