Siirry sisältöön

Onnittelut vuoden 2021 koulutusyhteistyökumppanille – Verutum Oy

Koulutusyhteistyökumppani palkitaan hyvästä ja tiiviistä yhteistyöstä, jossa käytännöt ja toiminta on luotu yhdessä. Toiminta on valtakunnallista. Valinta oli WinNovan ensimmäinen.

WinNovan Rauman ja Laitilan Liiketoiminnan ja palvelun vuoden 2021 koulutusyhteistyökumppaniksi valittiin Verutum Oy. Palkitsemistilaisuus pidettiin Raumalla 10.3.2022. 

Kunniakirjaan perusteena kirjattiin seuraavaa:

Verutum Oy:n kanssa on tehty pitkään yhteistyötä useiden eri ammatillisten tutkintokoulutusten järjestämisessä. Yhteistyötä on kehitetty koko ajan hyvässä vuorovaikutuksessa huomioiden kulloinkin tulleet muutokset mm. lainsäädännössä ja järjestelmissä. Yhteistyö kattaa nykyisin seitsemän eri liiketoiminnan tutkintoa ja yhteisiä asiakkaita on vuosittain satoja.

Vuoden 2021 aikana toteutettiin kyseessä olevien tutkintojen osalta julkinen kilpailutus ja Verutum Oy valittiin 2 + 2 vuoden sopimuksella yhteistyökumppaniksi myös jatkossa. Puitesopimus vahvistaa yhteistyötä entisestään ja molemmat osapuolet ovat sitoutuneita koulutusprosessin kehittämisessä entistä asiakaslähtöisemmäksi. Tässä merkittävässä tehtävässä on yhdessä kehitetty prosessi, jossa kaikki tietävät toistensa roolit ja luottavat toistensa tekemiseen.

Yhdessä suunta eteenpäin!

Lisätiedot 
Päivi Yli-Karro, koulutuspäällikkö, Liiketoiminta ja palvelu Rauma/Laitila

Kuvat Joona Montonen ja Niklas Vuori, WinNova media-ala

Koulutusyhteistyökumppanin palkitseminen 10032022 Raumalla. Kuva Jarkko Haavisto.
koulutusyhteistyökumppanin palkitseminen 10032022 Raumalla. Kuva Jarkko Haavisto

Vuonna 2001 perustettu Verutum Oy sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta toimii valtakunnallisesti laajan sidosryhmäverkostonsa avulla. Verutum on keskittynyt johtamis- ja esimiestoiminnan, taloushallinnon, liiketalouden, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen ja yrittäjyyden koulutuksiin.