Siirry sisältöön

Taitaja2022-finaalissa toukokuussa mukana yli 350 kilpailijaa – Satakunnasta 30 finalistia!

Suomen parhaat ammattiosaajat Poriin – Taitaja2022-finaalissa mukana yli 350 kilpailijaa

Semifinaalivaihe järjestettiin koronatilanteen vuoksi hajautetusti ympäri Suomen kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa. Semifinaaleissa kilpaili yhteensä 1400 opiskelijaa 44 eri lajissa.

Toukokuun finaalissa Porissa nähdään yli 350 kilpailijaa mittelöimässä oman alansa ammattitaidon SM- mitaleista. Satakunnasta mukana on yhteensä 30 kilpailijaa, joista 19 tulee WinNovasta ja Sataedusta 11. Hieno edustus satakuntalaisia ensimmäisissä omissa kotikisoissa!

WinNovan finalistit tulevat ympäri Satakuntaa; Porista, Noormarkusta, Pomarkusta, Köyliöstä, Säkylästä, Raumalta, Eurajoelta ja Laitilasta. Katso WinNovan finalistit 2022(avautuu uuteen ikkunaan)

Onnittelemme kaikkia finalisteja ympäri Suomen ja tervetuloa toukokuussa Poriin! 

Katso koko Suomen finalistit(siirryt toiseen palveluun)

Taitaja-tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma. Tapahtumapaikkana toimii Porin urheilukeskus, Isomäki ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalue. Tapahtumassa kisataan myös yläkoululaisten leikkimielisen Taitaja9-kilpailun finaali, ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä. Taitaja9-aluekilpailut käytiin virtuaalisen
pakopelin avulla, ja siihen osallistui yli 10 000 yläkoululaista. Satakunnasta finaaliin tiensä selvitti kolme joukkuetta.

Monipuoliseen Taitaja-tapahtuman ohjelmaan voit tutustua ennakkoon taitaja2022.fi sivuston kautta Taitaja2022 tapahtumaohjelma(siirryt toiseen palveluun)

”Taitaja2022 on ennen kaikkea koulutuksen, ammattitaidon ja yhteistyön juhlaa. Ammattitaidon SM-finaali pitää sisällään aina myös suuren urheilutapahtuman tunnelmaa, johon liittyy niin onnistumisen suurta iloa kuin aina hieman myös pettymyksen kyyneleitäkin. Varmaa myös on, että tunne tulee olemaan vahva ja asenne tinkimätön, kun teemaksi valittu #työniloa tulee valtaamaan Porin toukokuussa”, iloitsee Taitaja2022
Kilpailujohtaja Diana Bergroth-Lampinen.

Tervetuloa mukaan seuraamaan ainutlaatuista tapahtumaa Satakunnassa ensimmäistä kertaa!

Lisätiedot

Taitaja2022-kilpailujohtaja 
Diana Bergroth-Lampinen 
diana.bergroth-lampinen@winnova.fi
044 455 7302

Taitaja2022-kilpailupäällikkö                                     
Tuomas Mäki-Ontto                                       
tuomas.maki-ontto@sataedu.fi
040 199 4401                                                                        

Taitaja2022-tapahtuma järjestetään Porissa 16.–19.5. Tapahtuman keskiössä ovat ammattitaidon SM-kilpailujen finaalit, joissa eri alojen ammattiosaajat kilpailevat omassa lajissaan.