Siirry sisältöön

WinNovan eSports-joukkueella voitokas alku Educational Masters Minor -sarjassa

EZ WINnovan ensimmäisessä CS-turnauksessa selvä voitto numeroin 16–3.

Virittäydy tunnelmaan ja katso tallenne selostetusta ottelusta: 

https://www.twitch.tv/videos/1417216708?t=0h25m44s(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tästä on hyvä jatkaa. Runkosarja pelataan yksinkertaisena, niin että jokainen joukkue pelaa yhden pelin per viikko. Kausi päättyy 24.4. Tämän jälkeen pelataan vielä playoffsit ja finaali toukokuun puolella. 


Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry, Suomen Lukiolaisten Liitto ry. ja Suomen elektronisen urheilun liitto järjestävät yhdessä SJ Esportsin kanssa elektronisen urheilun lajeihin keskittyvän Educational Masters -koululiigan, jonka kautta oppilaitokset pääsevät mittaamaan tasonsa muita oppilaitoksia vastaan. Educational Masters -konseptin tarkoituksena on osallistaa, aktivoida ja tukea e-urheilua harrastavia sekä kehittää kansallista elektronisen urheilun pelaajapolkua. 


Kiinnostaatko sinua kilpapelaaminen? Lähde mukaan!

Haku WinNovan eSports-valmennukseen on auki sekä yhteishaussa hakeville että jo WinNovassa opiskeleville opiskelijoille yhteishaun (22.2.-22.3.2022) ajan!

Lisätietoja ja hakulomake(avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätiedot:
Jarno Oranen
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8174

Nuori pelaa tietokonepeliä.