Siirry sisältöön

WinNovasta kaksi NY-yritystä Uskalla Yrittää -finaaliin!

WinNovan EkoPyykkää NY ja Uuniavaillevalmis NY selvittivät tiensä 27.–28.4.2022 Helsingissä järjestettävään Uskalla Yrittää -fiinaaliin.

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämän valtakunnallisen Uskalla Yrittää -kilpailun Satakunnan ja Varsinais-Suomen aluefestivaaliin osallistui 9. maaliskuuta 2022 virtuaalisesti yhteensä 55 nuorten perustamaa NY-yritystä. Ammattimainen tuomaristo valitsi kilpailuun osallistuneiden joukosta kahdeksan yritystä, joiden tie jatkuu huhtikuiseen finaaliin. Yritykset esittelivät toimintaansa virtuaalisessa semifinaalitapahtumassa.

Toisen asteen parhaana yrityksenä palkittiin WinNovan EkoPyykkää NY.

EkoPyykkää NY(avautuu uuteen ikkunaan) myy käsinvalmistettua pyykkietikkaa ja yleispuhdistussuihketta. Yrityksen tuotteet ovat ekologisia ja raikkaantuoksuisia. Tuomaristo kiitti yritystä erityisesti hyvin toimivasta ja erottuvasta liikeideasta.

Parhaasta palvelusta palkittiin WinNovan Uuniavaillevalmis NY.

Uuniavaillevalmis NY myy itseleivottuja suolaisia syötäviä ja makeita herkkuja. Yritykseltä onnistuu käden käänteessä niin helpot kuin vaikeammatkin reseptit. Tuomaristoon teki vaikutuksen erityisesti hyvä yrityskonsepti, yrittäjien hyvä meininki ja toteutunut kaupankäynti.

Lue lisää Uskalla Yrittää -nettisivuilla(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tallenne palkintojenjaosta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 

EkoPyykkää NY:n yrittäjät muiden palkittujen kanssa esiintymislavalla.
WinNovan EkoPyykkää NY voittokkaina ALL IN PITCH -semifinaalissa.