Siirry sisältöön

Kuukauden kumppanina Diakon

WinNovan strategisena kumppanina toimivat yritykset näkyvät WinNovassa myös Kuukauden kumppanuuksina.

Monipuolisia palveluita Länsi-Suomen alueella tuottava Diakon Palvelut Oy on WinNovan Kuukauden kumppani huhtikuussa 2022.

Yhteistyötä on tehty jo useiden vuosien ajan ja muun muassa työpaikalla tapahtuva oppiminen sekä työssäoppimisen ohjaus ovat keskeisimpiä yhteistyön muotoja, joita kehitetään edelleen myös jatkossa kumppanuussopimuksen avulla. 

Diakon on Satakunnassa toimiva yhteiskunnallinen konserni. Se tarjoaa yksityisiä, laadukkaita paikallisia palveluita Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimintana. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi asumispalvelut ikäihmisille, siivous- ja kotihoitopalvelut, ateria- ja pitopalvelu, monipuoliset kuntoutus- ja terveyspalvelut eri-ikäisille ihmisille sekä hautauspalvelu.

WinNovan ja Diakonin yhteistyö on jatkunut jo pitkään. Tutustu kumppanuusuutiseen.(avautuu uuteen ikkunaan)

Diakon Palvelut Oy: https://www.diakon.fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) 

Diakonin logo.