Siirry sisältöön

Taitaja2022 lähestyy – kaikki on valmiina toukokuussa

Taitaja2022-tapahtuma järjestetään Porin urheilukeskuksen alueella Isomäessä ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueella 16.-19.5.2022.

Tapahtumaa viimeistelee reilu sadan hengen joukko ja viimeisinä viikkoina pitkään suunnitellut asiat saavat konkreettisen muodon ja lopulta toteutuvat. Taitaja-kilpailulajit ja tehtävät saavat viimeisen silauksen ja tarvikekuljetukset suuntaavat lajialueille. 

Tapahtuma-alue tarjoaa kattavasti palveluja

Taitaja2022-tapahtuma järjestetään Porin urheilukeskuksen alueella Isomäessä ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueella 16.-19.5.2022. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton yleisötilaisuus. 

Tapahtumatorilla Karhuhallin ulkoilualueella on mukana 40 näytteilleasettajaa. Tarjolla kisaa, visaa ja monenlaista aktiviteettia.

Tapahtuma-alueella on mahdollisuus lounastaa esimerkiksi Isomäki Areenan ravintola Patasydämessä tai nauttia Amarillon Grillivaunun tarjoamia herkkuja. Makeannälkäisille on tarjolla paikallista Karhulinnan jäätelöä sekä legendaarisia Sotkumunkkeja!

Tapahtuma-alueen palvelut ja kartat(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Maksuttomalla bussilla perille

Taitaja2022-tapahtuman aikana liikkuu non-stop-bussiyhteys keskustan ja tapahtuma-alueen välillä sekä urheilukeskuksen ja Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalueen välillä. Maksuttomat bussiyhteydet ovat kaikkien tapahtumavieraiden käytössä.

Tarkemmat aikataulut sekä bussien reitit(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Iltapahtumassa nähdään huippuesiintyjiä!

Keskiviikkona 18.5. klo 19.00-20.30 järjestetään Kauppatorin Satakielilavalla iltatapahtuma.

Ohjelmassa

#työniloa taitaja2022.fi/fi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

kuvituskuva.