Siirry sisältöön

Ulkomaille suuntautuneet vaihtojaksot jälleen käynnissä

Oman alan työtehtävissä toimiminen ulkomailla tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden lisätä kansainvälisyysosaamistaan ja hankkia tutkinnosta riippumattomia, siirrettäviä taitoja.

​Vuorovaikutus-, ongelmaratkaisu- ja ajankäyttötaidot, innovatiivisuus, päätöksenteko, palveluasenne ja itseluottamus ovat osaamistaitoja, joille on kysyntää globaalissa työelämässä. Kielitaidon karttuminen edesauttaa myös jatko-opinnoissa. Lisäksi tutkinnon osan suorittaminen vie opiskelijan opintoja eteenpäin myös liikkuvuusjakson aikana. Vaihtojakso toteutuu yleensä toisena tai kolmantena opiskeluvuotena. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus+ -apurahaa jakson kustannuksiin. 

WinNovan yhteistyöoppilaitoksia ja -työpaikkoja on eri puolilla Eurooppaa. Suosituimmat kohdemaat ovat Espanja, Belgia, Italia ja Slovenia.

Lue lisää kansainvälisyysopinnoista.(avautuu uuteen ikkunaan) 

Lue lisää kv-hanketoiminnasta.(avautuu uuteen ikkunaan)

Matkatarinoita blogissa 

Metsä- ja maarakennusalan lehtorit Timo Hämylä ja Juha Hämäläinen vierailivat Unkarissa, ravintola- ja catering-alan lehtori Päivi Tikkanen Irlannissa ja 4 liiketalouden opiskelijaa sekä lehtorit Leena Seppänen ja Johanna Hankimaa-Khezami Espanjassa.

Tutustu International Teachers in WinNova -blogiin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Blogissa WinNovan opettajat kertovat kuulumisiaan ja jakavat kokemuksiaan ulkomaille suuntautuneista vaihtojaksoista ja kansainvälisten hankkeiden kokouksista.

Päärakennus Gemenc National Forestissa.
Gemenc National Forest -kansallismetsän sisäänkäynti Unkarissa. Kuva Timo Hämylä ja Juha Hämäläinen