Siirry sisältöön

Onnittelut yhteishaussa opiskelemaan valituille – tärkeää tietoa aloittaville!

Yhteishaun valinnat on julkaistu tänään. Katso julkaisuluvan antaneet opiskelemaan valitut ja tutustu uuden opiskelijan tärkeisiin tietoihin. Tutustu myös jatkomahdollisuuksiin, jos jäit vielä ilman opiskelupaikkaa.

WinNovaan opiskelemaan valitut – yhteishaku 2022

Yhteishaun valinnat on julkaistu tänään. Katso julkaisuluvan antaneet opiskelemaan valitut ja tutustu uuden opiskelijan tärkeisiin tietoihin. Tutustu myös jatkomahdollisuuksiin, jos jäit vielä ilman opiskelupaikkaa.

Huom. listalla vain julkaisuluvan antaneet perustutkintoa suorittamaan valitut opiskelijat.

Tieto on toimitettu valituille valintakirjeenä sähköpostitse, jos yhteystiedot on annettu hakeutumisvaiheessa Opintopolussa, muutoin valintatieto lähetetään kirjepostina. Valintakirjeessä on tärkeitä tietoja opintojen aloituksesta.

Tärkeää tietoa aloittaville

Tärkeää tietoa aloittaville on koottu uuden opiskelijan sivulle www.winnova.fi/uusiopiskelija(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Opiskelijan oppaasta löydät lyhyesti tärkeää tietoa mm. opiskelun arjesta, järjestelmistä, opiskelijakorteista, työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta, etuuksista, valmistumisesta sekä työajoista ja lomista. Opiskelijan opas(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Uusien perustutkinto-opiskelijoiden opinnot alkavat 1.8.2022. Tarkemmat aloitustiedot yo. uuden opiskelijan sivuilla alakohtaisesti. Huom. TUVA-opiskelijoiden opinnot alkavat 8.8.2022.

Paikan vastaanotto

Ota opiskelupaikka vastaan heti tai viimeistään 30.6.2022 klo 15 mennessä saamiesi ohjeiden mukaisesti. Ilmoita myös, jos et ota paikkaa vastaan. Jos et ole ottanut paikkaa vastaan määräaikaan mennessä, menetät opiskelupaikkasi. Varasijat voimassa 19.8.2022 asti.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

WinNovassa on hakuja avoinna ympäri vuoden. Tutustu jatkuvassa haussa olevaan perustutkintotarjontaamme tästä. (avautuu uuteen ikkunaan)

Koko tarjonta www.winnova.fi/koulutukset (avautuu uuteen ikkunaan)(voit suodattaa listasta perustutkinnot ja valitse omaehtoinen) – löydä oma suuntasi!

Etkö tiedä, mitä tekisit?

Tutustu TUVA-koulutukseen. TUVA on ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus. 
Lisätiedot www.winnova.fi/tuva(avautuu uuteen ikkunaan)Haku avoinna sivuillamme Poriin, Raumalle ja Laitilaan.

Oppisopimuksella ammattiin

Lisätietoa oppisopimuksella opiskelusta sivuillamme www.winnova.fi/oppisopimus(avautuu uuteen ikkunaan)

WinNovan Hakupalvelut

WinNovan Hakupalveluista saat tietoa ja ohjausta erityisesti hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Hakupalveluissa tukenasi on opinto-ohjaaja sekä muuta henkilöstöä. Huom. Opintojen sisällöistä vastaavat koulutusten vastuuhenkilöt. 

Palvelemme koko kesän – ota yhteyttä
p. 044 455 8500
Sähköposti hakupalvelut(at)winnova.fi 

Live-chat sivuillamme arkisin 12-15.

Opintotoimistot

Opintotoimistot palvelevat WinNovan eri toimipisteissä lukuvuoden arkipäivinä Porissa, Ulvilassa, Raumalla ja Laitilassa. Mm. opiskelutodistukset, opinto- ja koulumatkatukiasiat ja ohjaus ja neuvonta.

Porin Tiedepuiston Opintotoimisto on avoinna koko kesän, ma-to klo
9-15 ja pe 9-12. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköisesti. 

Rauman Opintotoimisto on kiinni 11.-24.7.2022 välisen ajan, ota tarvittaessa yhteyttä Porin Tiedepuiston opintotoimistoon.

  • Pori ja Ulvila opintotoimisto.pori(at)winnova.fi, p. 044 455 8400
  • Rauma ja Laitila opintotoimisto.rauma(at)winnova.fi, p. 044 455 8600

Kuvituskuva.