Siirry sisältöön

Syksyn opinnot käyntiin

Opiskelijat pääsivät kertomaan lukuvuoden ensimmäisten päivien tunnelmista ja lähettämään terveisiä muille opiskelijoille sekä perheelleen. Päivä ollessa puolessa välissä oli opiskelijoilla jo kova kiire ruokailuun, mutta muutamat halusivat kertoa kuulumisensa.

Nea Hakasalon toinen opiskeluvuosi liiketoiminnassa alkoi hyvin levänneenä.

”Kesä meni nopeasti töitä tehden sekä levätessä. Toivon, että nyt syksyn opinnoissa jaksan keskittyä paremmin, kun olen saanut myös levättyä.”

”Olin kesätöissä sähköalalla, joka vei mennessään. Käyn totta kai opintoni vielä loppuun, mutta uskon, että jatkan tästä sähköalan opintoihin.”

”Uusille opiskelijoille toivotan onnea uusiin seikkailuihin sekä opintoihin.”

Winnovan ruokala.

Tulevaisuuden tavoitteita

Lähihoitajaopiskelija Jonna Laineen ja Nella Ahlgrenin tavoitteet ovat jo tulevaisuudessa, joten he panostavat opiskeluihin.

”Olen pienestä pitäen halunnut lääkäriksi ja aion vielä toteuttaa unelmani. Opinnot on käytävä kunnolla ja muille opiskelijoille haluaisin myös kertoa sen tärkeydestä. Toivon, että syksyllä opin hyvin opiskeltavat asiat, sillä tavoitteeni ovat korkealla”, Jonna Laine kertoo.

”Minun tavoitteenani on erikoistua lapsiin ja nuoriin sekä
päästä päiväkotiin töihin. Kesän vietin läheisteni kanssa leväten ja odottaen uusia opintoja. Aloitin opintoni eilen, joten olen vielä hieman hukassa suuressa oppilaitoksessa, mutta fiilikset ovat todella hyvät”, Nella Ahlgren
sanoo.

Kaveruksilta terveiset kotiin

Matias Lindgren sekä Eetu Mäntynen aloittivat opintonsa eilen ja päällimmäisenä haluavat lähettää terveisiä kotiin.

”Aloitin eilen turvallisuusalan opinnot. Odotan innolla käytännön harjoituksia sekä opintoja ylipäänsä. Kesän olin töissä rakennusfirmassa, mutta nyt on kiva aloittaa oman alan opinnot. Terkkuja haluaisin lähettää
äidille”, Lindgren sanoo naureskellen.

”Aloitin myös opintoni eilen mutta autoalalla. Syksyn opinnoilta toivon asennushommia sekä muita oppeja alasta. Kesäni meni töissä liikenteenojaajana sekä moottoripyöräillessä eli kesä meni siis ihan hyvin. Kun
terkkuja nyt saa lähettää niin lähetän niitä äidille ja isälle kotiin”, Mäntynen toteaa huvittuneena.


WinNova toivottaa kaikille mukavaa ja antoisaa syksyä opintojen parissa!

Tärkeää tietoa aloittaville on koottu uuden opiskelijan sivulle.

Opiskelijan oppaasta löydät lyhyesti tärkeää tietoa mm. opiskelun arjesta, järjestelmistä, opiskelijakorteista, työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta, etuuksista, valmistumisesta sekä työajoista ja lomista. Opiskelijan opas(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)