Siirry sisältöön

WinNovan toimitusjohtajan haku on käynnistynyt

Etsimme kokenutta ja hyvät ammatilliset verkostot omaavaa toimitusjohtajaa. Taustasi voi olla koulutuspalvelujen kehittämisestä, ammattijohtamisesta tai elinkeinoelämän parista. Olet nimenomaan osaamisen johtaja.

TOIMITUSJOHTAJA – Länsirannikon Koulutus Oy, WinNova

Johtamaan ja kehittämään WinNovan liiketoimintaa

WinNova on aktiivinen koulutuspalveluja tarjoava yhtiö, joka toimii Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Tehtäväsi on johtaa kokonaisvaltaisesti toimintaamme ja tehdä yhtiötämme tunnetummaksi myös toiminta-alueemme ulkopuolella. Ulkoisen maineen kehittämisen lisäksi kykenet uskottavasti johtamaan organisaatiota edestä ja jatkamaan yrityksemme yhtenäisen toimintakulttuurin ja fiiliksen juurruttamista sen kaikilla eri toimialoilla ja jokaisessa  toimipisteessä. Me WinNovalla uskomme, että yhtiön paras käyntikortti on työstään innostunut henkilöstö ja opiskelijat, ja toimitusjohtaja on heille innoittaja ja mahdollistaja. 

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvän ja vakavaraisen koulutusyhtiön johdossa. Henkilöstötyytyväisyys on meille erityisen tärkeää, ja sen kehittämiseen haluamme panostaa myös tulevaisuudessa. Yhteinen tavoitteemme on luoda innovatiivinen koulutuskeskittymä, joka tunnetaan hyvin Suomessa. 

Tunnistatko tehtävän omaksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Matti Narsakka (p. 040 482 1513). Tavoitat Matin parhaiten joko to 25.8. klo 13 – 14 tai ma 29.8. klo 15 – 16. 
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.9.2022 (aiemmin ilmoitettu 5.9.) osoitteessa Mercuri Urval(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), tunnuksella FI-17222. 

(Suora hakulinkki https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=69297&refno=(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun))

Työpaikkailmoituksen on laatinut WinNovan hallitus yhteistyössä Mercuri Urvalin kanssa.