Siirry sisältöön

Kuukauden kumppanina Boliden Harjavalta

Bolidenin kesärekry on alkamassa.

Boliden tuottaa lähes satavuotisella kokemuksella metalleja, joilla on keskeinen tehtävä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Kun työskentelee Bolidenilla, saa joka päivä tutkia, miten yhteiskunnasta voisi tehdä paremman tulevia sukupolvia varten. 

”Yhteistyössämme korostuu aina työelämän tarpeet ja siksi arvostamme mahdollisuuttamme saada yhdessä Boliden Harjavalta Oy:n kanssa kehittää maailmanlaajuisesti kasvavalle yritykselle monipuolisia koulutuksellisia ratkaisuja”, WinNovan työelämäpalvelupäällikkö Teija Harju korostaa.

Tiesitkö, että WinNovan marraskuinen kuukauden kumppani Boliden Harjavalta hakee yli 100 kesätyöntekijää ensi kesälle! 

Haku käynnistyy 4.12.2022 osoitteessa www.boliden.com/fi/ura(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Boliden Harjavalta tuottaa kuparia ja nikkeliä vihreää siirtymää varten uusiutuvan energiantuotannon ja sähköistymisen tarpeisiin Suurteollisuuspuistossa Harjavallassa sekä Kupariteollisuuspuistossa Porissa. Vastuullinen tehtävä tarvitsee monien eri alojen osaajia. Kesätyöpaikkoja on avoinna eniten tuotannossa ja kunnossapidossa. Lisäksi kesätyöntekijöitä haetaan tukitoimintoihin, kuten laboratorioon, tietohallintoon, talouteen, ostoon ja varastoon, ympäristöosastolle sekä tutkimus- ja kehitysosastolle.