Siirry sisältöön

WinNova siirtyy Työmarkkinatorin käyttöön Duuniin WinNovasta -palvelussa

WinNova siirtyy Duuniin WinNovasta -palvelussa 1.3.2023 alkaen Työmarkkinatorin käyttöön. Tiitus-järjestelmä jää jatkossakin niiden työnantajien ja opiskelijoiden käyttöön, jotka haluavat sitä edelleen käyttää.

WinNova luopuu Tiitus-rekrytointijärjestelmän käytöstä Duuniin WinNovasta -palvelussamme 1.3.2023 alkaen. Muutokseen päädyttiin, koska TE-palveluiden Työmarkkinatori palvelee opiskelijaa laajemmin, myös opintojen päättymisen jälkeen. Duuniin WinNovasta -palvelukokonaisuuden alle tullaan jatkossa kokoamaan erilaisia WinNovan tarjoamia palveluita opiskelijoiden työllistymiseen, sekä työnantajille rekrytoinnin tueksi.

Osoite winnova.fi/duuniinwinnovasta tulee siten säilymään jatkossakin.

Työnantajalla ja opiskelijalla säilyy kuitenkin käyttöoikeus Tiitus-järjestelmään jatkossakin eli sinne tehdyt profiilit ovat nähtävissä, mikäli työnantaja tai opiskelija ei niitä itse käy järjestelmästä poistamassa.

Järjestelmään voi siis jatkossakin halutessaan laittaa työpaikkailmoituksia ja profiilia päivittää, mutta tukea järjestelmän käyttöön WinNova ei enää tarjoa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa tukipyyntö tulee lähettää osoitteeseen support@tiitus.fi.

Ohjaamme WinNovan opiskelijoita TE-palveluiden Työmarkkinatorille, jossa työnantajat ja työntekijät löytävät toisensa. Kannustamme opiskelijoita mainitsemaan olevansa winnovalaisia. Olettehan huomanneet, että Työmarkkinatorille voitte ilmoittaa myös avoimet työharjoittelu- ja oppisopimuspaikat.

Toivomme teille ja opiskelijoillemme iloisia kohtaamisia!

WinNovan työelämäpalvelut
tyoelamapalvelut@winnova.fi