Siirry sisältöön

Kuukauden kumppanina Lidl

WinNovan strategiset kumppanit ovat esittelyssä kuukauden kumppanuuksina.

Lidl on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju. Suomen kymmenen ensimmäistä Lidl-myymälää avattiin vuonna 2002, ja yli 200 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään. Tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista ja Lidlin hallintoa Espoon Niittykummussa sijaitsevasta pääkonttorista. Lidl työllistää Suomessa yli 5 500 kaupan alan ammattilaista. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien. Lue lisää Lidlin tarinasta täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lidl Suomi allekirjoitti kumppanuussopimuksen WinNovan kanssa keväällä 2020. Yhteistyö on ollut aktiivista. Lidl on ollut mukana jo useissa WinNovan järjestämissä pop-up-rekry -tilaisuuksissa niin Raumalla kuin Porissakin ja tarjonnut harjoittelu- sekä työpaikkoja eri alojen opiskelijoillemme sekä Satakunnassa että Varsinais-Suomessa. Lidl Rauma oli myös tukemassa viime huhtikuussa Soten toteuttaman Kohtaamiskammari-projektin omaishoitajille tarkoitettua aktiviteettipäivää. Tavoitteenamme on kehittää WinNovan ja Lidlin välisiä yhteistyön muotoja vielä lisää. Lidlin tämän vuoden kesätyöhaku käynnistyy 9.1.2023 ja voit hakea kesätöihin täältä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).