Siirry sisältöön

Kuukauden kumppanina Metsä

WinNovan strategiset kumppanit ovat esittelyssä kuukauden kumppanuuksina. WinNovan strateginen kumppani Botnia Mill Service on nyt osa Metsää. Juuri nyt on mm. kesätyörekry kuumimmillaan.

Löydä oma urapolkusi Metsästä! Meillä yli 60 kesätyöpaikkaa tarjolla Satakunnassa. 

Valmistamme fossiilittomia tuotteita vastuullisesti kasvatetusta, uusiutuvasta puusta. Metsä Groupiin kuuluvat Metsä Fibre ja Metsä Forest työllistävät Satakunnassa yhteensä satoja henkilöitä. Metsä Fibre on johtava sellun, sahatavaran ja muiden biotuotteiden valmistaja. Satakunnassa niin ikään toimiva Metsä Forest tarjoaa metsänomistajille puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palveluita.

Rauman sahalle ja sellutehtaalle haetaan yhteensä yli 50 tekijää, Merikarvian sahalle 16 tekijää, sekä kahta tekijää metsäpalveluihin Forestille. Kesätyöpaikkoja on tarjolla monipuolisesti tuotanto- ja kunnossapitotyössä, puunhankinnassa ja metsäpalveluissa, tietohallinnossa, hankintaketjussa sekä puun vastaanoton mitta-asemalla. Osa kesätöistä alkaa jo huhtikuussa.

Kaksi työntekijää kiipeää portaita työpaikalleen.

Olemme mukana myös vuonna 2023 Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Olemme sitoutuneet vastuullisen työpaikan periaatteisiin. Niihin kuuluvat esimerkiksi kunnollinen perehdytys töihin, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ja esihenkilöiden tarjoama tuki.

Kesätyöhakumme on auki 28.2.2023 asti.
https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet/kesatyot/ (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Työntekijä monta kerrosta korkealla tuotantolaitoksella.