Siirry sisältöön

Meriteollisuus-TETissä Raumalla

Seaside Campus hanke pilotoi kohdennetulla TET-jaksolla teemana Meriteollisuus-TET. TET-viikko toteutetaan 30.1.-3.2.2023 WinNovan, SAMKin ja neljän yrityksen yhteistyönä Raumalla. TET-viikolle osallistuu neljä Raumanmeren peruskoulun oppilasta. Viikon aikana he pääsevät tutustumaan monipuolisesti useamman alan opintoihin sekä teollisuuden työelämään.

Aamupäivisin TET-oppilaat tutustuvat WinNovan kone- ja tuotantotekniikan, sähkö- ja automaation sekä logistiikan aloille.  Iltapäivisin TET-oppilaat vierailevat meriteollisuuden yrityksissä sekä SAMK:ssa. Ohjelmassa mm. kappaleiden 3D-suunnittelua ja tulostusta, robotin ohjelmointia, hitaustöitä, levytöitä, koneistusta sekä laivasimulaattorin toimintaa.

Meriteollisuus-TET on ainutlaatuinen mahdollisuus yhden TET-viikon aikana tutustua useampaan meriteollisuuden yritykseen sekä nähdä WinNovan koulutusaloja, joilta työllistytään monipuolisesti teollisuuden pariin.

TET-viikon ohjelma

1. päivä: WinNova + SAMK
Aamupäivällä tutustuminen, työturvallisuus ja perehdytys viikon ohjelmaan.
Iltapäivällä vierailu SAMK:ssa (Laivasimulaattori, 3D-tulostus, AR-lasit).

2. päivä: WinNova + Seaside Industry Park
Aamupäivällä tutustuminen WinNovan kone- ja tuotantotekniikkaan.
Iltapäivällä vierailu Seaside Industry Parkissa.

3. päivä: WinNova + Telesilta Oy
Aamupäivällä tutustuminen WinNovan sähkö- ja automaatioalaan.
lltapäivällä Telesilta Oy yritysvierailu.

4. päivä: WinNova + Alfa Laval Oy
Aamupäivällä tutustuminen WinNovan kone- ja tuotantotekniikkaan.
lltapäivällä Alfa Laval Aalborg Oy yritysvierailu.

5. päivä: WinNova + Euroports Oy

Aamupäivällä tutustuminen WinNovan logistiika-alaan.
lltapäivällä Euroports Oy yritysvierailu ja TET-jakson palaute.

Kiinnostuitko? Lisätietoja TET-mahdollisuudesta antaa koulutuspäällikkö Kari Laine, kari.laine@winnova.fi.


WinNova, SAMK ja Rauman kauppakamari ovat mukana uudenlaisen yhteistyön kehittämisessä Rauman meriteollisuuden parissa. Konseptin kehittämistyötä tehdään Keski-Suomen Ely-keskuksen (ESR) rahoittamassa Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä -hankkeessa. Toteutusajankohta 2.8.2021-31.8.2023.