Siirry sisältöön

Opinnäytetyökysely: Taitaja-kokonaisuuden viestintä WinNovassa

Taitaja2022-finalisti Tuuli Silvola viimeistelee vihreää sokerityötään finaaleissa.

Kyselyn kohderyhmänä ovat WinNovan opiskelijat ja henkilöstö

Hei!

Olen kolmannen vuoden liiketalouden opiskelija Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Suoritin harjoittelujaksoni WinNovan Taitaja-toimistossa sekä viestinnässä ja nyt teen opinnäytetyöni harjoittelujakson innoittamana Taitaja-kokonaisuuden viestinnästä WinNovassa.

Kyselyn kohderyhminä ovat WinNovan opiskelijat ja henkilöstö.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa WinNovan vuosittaiseen Taitaja-kokonaisuuteen liittyvän viestinnän tavoittavuutta. Saatujen vastausten pohjalta viestintää pyritään kehittämään niin, että kiinnostus Taitaja-tapahtumaa kohtaan kasvaisi.

Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin ja se on avoinna 12.2.2023 asti.


Kiitos vastauksestasi!

Ystävällisin terveisin
Salla Ruotsalainen