Siirry sisältöön

WinNovalle on myönnetty Sosiaalisesti kestävä ammatillinen koulutus -ohjelman valtakunnallinen koordinaatiotehtävä

OPH on valinnut WinNovan Sosiaalisesti kestävä ammatillinen koulutus -hankeverkoston valtakunnalliseen koordinaatiotehtävään.

Koordinoivan hankkeen tehtävänä on edistää Sosiaalisesti kestävä ammatillinen koulutus -ohjelman kehittämistyön vaikuttavuutta erilaisin toimenpitein sekä vahvistaa hyvinvointia ammatillisessa koulutuksessa kokonaisvaltaisesti niin yhteisöjen kuin yksilöjen tasolla. Ohjelmaa toteuttavia hankeverkostoja on yhdeksän ja mukana ovat lähes kaikki Suomen ammatilliset oppilaitokset. Hankkeilla edistetään yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden toteutumista . Kokonaisuus on osa Oikeus osata – ammatillisen koulutuksen laadun ja tasa-arvon kehittämisohjelman toimeenpanoa.

 WinNovan toteuttaa koordinaatiohanketta Välitä! Välittävät ja vastuulliset ammatillisen koulutuksen verkostot  / Visa omtanke! Ansvarsfulla och välmående nätverk i yrkesutbildningen yhteistyössä Yrkesakademin ja OPH:n kanssa. Yrkesakademin vastaa ruotsinkielisistä verkostopalveluista. Hanke käynnistyy tammikuussa 2023 ja päättyy huhtikuussa 2025.  

Lisätietoja
kehityspäällikkö Anne Vaahtio p. 044 455 8279