Siirry sisältöön

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku käynnistyy!

WinNova tarjoaa tänä keväänä jälleen yhteishaun kautta opiskelupaikan yli tuhannelle hakijalle Raumalla, Laitilassa, Porissa ja Ulvilassa. Yhteishaku on käynnissä 21.2.-21.3.2023. Valinnan tulokset julkaistaan 15.6.2023.

WinNovan aloituspaikat sisältävät tutkintoon johtavan ammatillisen peruskoulutuksen (n. 25 perustutkintoon ja yli 50 eri ammattiin) sekä tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen (TUVA), johon voi hakea opiskelemaan Raumalle, Laitilaan ja Poriin. Yhteishaku on suunnattu peruskoulun päättäneille. Lukion tai aiemmin ammatillisen tutkinnon suorittaneet voivat hakea koulutukseen ympäri vuoden WinNovan jatkuvan haun kautta. Uudet valituiksi tulevat opiskelijat aloittavat opinnot orientaatioviikolla 1.8.2023.

WinNovan tarjonnasta löytyvät myös Palmgren-​konservatorion musiikin perustutkinnot Porissa. Opiskelijat hakeutuvat yhteishaussa WinNovaan opiskelemaan, mutta opiskelu tapahtuu Palmgren-​konservatoriossa. Lisätiedot https://www.pori.fi/kasvatus-ja-koulutus/palmgren-konservatorio/musiikkialan-ammatillinen-koulutus/(siirryt toiseen palveluun)

WinNovaan valituilla opiskelijoilla on mahdollisuus liittää opintoihinsa myös eSports-​opintoja. Opinnot järjestetään yhteistyössä valmennusyritys Incoach Oy:n kanssa. Hakeutuminen eSports-​opintoihin tehdään yhteishaun aikana sivuillamme www.winnova.fi/esports(siirryt toiseen palveluun)

Eri alojen opiskelijoilla on mahdollista valita opintojensa aikana Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä järjestettävät NOPSA-​väyläopinnot osaksi opintojaan ja saada näin suora pääsylippu SAMKiin ilman pääsykokeita. Uusina aloina mukaan SAMK Väylä-tarjontaan ovat valmistelussa myös elintarvikealan väylä ja teollisuusväylä. Metsä-​ ja luontoalan opiskelijoille on tarjolla väyläopintoja Tampereen ammattikorkeakoulussa (TAMK). Lisätietoja www.winnova.fi/jatko-opinnot(siirryt toiseen palveluun)

WinNovassa on panostettu viime vuosina erityisesti opiskelijoiden hyvinvointiin ja opiskelijatoiminnan koordinaattori vetää aktiivista tutor-​toimintaa ja Opiskelijayhdistys Wino ry on kaikkien opiskelijoidemme asialla. Lisätietoja www.winnova.fi/opiskelijatoiminta(siirryt toiseen palveluun)

Monipuoliset ja modernit oppimisympäristöt, opiskelijaravintolat, kahvilat ja erilaiset opiskelijoiden tuottamat palvelut opiskelijatöinä tarjoavat viihtyisät puitteet opinnoille. Lisätietoja www.winnova.fi/opiskelijatyot-ja-palvelut/(siirryt toiseen palveluun)

WinNovan kampuksia on uudistettu vuosien mittaan. Raumalla saneerattiin Suojantien kampuksen C-rakennus ja rakennettiin uusi opiskelijaravintola Kiikartorn. Satamakadun kampuksella on saneerattu C-rakennuksen työsaleja. Uusimpana valmistuvat Porin Professorintien muutostyöt. Uudessa Porin Tekniikkapuistossa pääsee aloittamaan Porin aloista rakentaminen, tekninen suunnittelu, pintakäsittely, kone- ja tuotantotekniikka, talotekniikka, teollisuuden kunnossapito sekä kiinteistöpalvelut. 

WinNovalla on myös kaksi opiskelija-​asuntolaa, jotka sijaitsevat Raumalla ja Ulvilan Kullaalla. Asuntoloissa on tarjolla soluasuntoja. Kullaan opiskelija-​asuntola on tarkoitettu Kullaalla opiskeleville luonto-​, metsä-​ ja maarakennusalan opiskelijoille. Lisätietoja www.winnova.fi/asuntolat(siirryt toiseen palveluun)

WinNovasta suunta eteenpäin ja ammattiin!

Kysy lisää

hakupalvelut(a)winnova.fi, p. 044 455 8500