Siirry sisältöön

Opiskelijoiden uutiskirje 2/2023

Helmikuun uutiskirjeessä asiaa uusista nettisivuista, SAKUstars-kulttuurikilpailuista, säbäturnauksesta ja ura- ja jatko-opintoinfoista.


WinNovan nettisivut ovat uudistuneet!

Tervetuloa uuteen verkkopalveluumme!
Opiskelu WinNovassa


Rauman liikuntaneuvojaopiskelijaryhmä järjestää säbäturnauksen Rauman kauppiksella perjantaina 17.2. Kokoa oman alasi opiskelijoista sopiva porukka ja tule haastamaan muut WinNovan opiskelijat!
Mukaan mahtuu vielä 3 joukkuetta/ryhmää!
Lisätiedot ja ilmoittautuminen suoraan Jukka Paleniukselle (puh. 044 455 7736)


Oletko valmistumassa vai pohditko jo muuten elämää valmistumisen jälkeen? Tule kuulemaan, mitä neuvoja uraohjaajilla on työelämään ja jatko-opintoihin liittyen:

Työelämä- ja jatko-opintoinfo valmistumisvaiheessa oleville tutkinto-opiskelijoille
Valmistumisvaiheessa oleville tutkinto-opiskelijoille järjestetään Porissa ja Raumalla kevään työelämä- ja jatko-opintoinfo seuraavasti:

Raumalla keskiviikkona 15.2.23 kello 10.00-10.45 Suojantien B -rakennuksen auditoriossa (106)
Porissa torstaina 16.2.23 kello 10.00-10.45 Tiedepuiston auditoriossa

Jos et pääse paikalle, info on katsottavissa myös Winnovan Youtube-kanavalla myöhemmin.


Ilmoittautuminen SAKUstars-kulttuurikilpailuun on käynnissä! Lue lisää ja tsekkaa sarjat uutisesta: https://www.winnova.fi/2023/02/ilmoittautuminen-sakustarsiin-kaynnissa/(avautuu uuteen ikkunaan)


Ja sokerina pohjalla – viikolla 7 vietetään ensimmäistä kertaa kaikissa WinNovan toimipisteissä yhteistä pukeutumisen teemaviikkoa! Viikon teemat ovat ideoineet WinNovan tutorit Porissa, Raumalla ja Laitilassa.
Nappaa alta talteen päivät ja haasta mukaan muut opiskelijat, opet ja muu henkilöstö!

Ota seurantaan Instagram-tili opiskelijan_winnova(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja postaa kuvia viikolta – muista tägätä opiskelijan_winnova!