Siirry sisältöön

Rauman kaupungin kesätyöpaikkatuki + kesäoppisopimus = työtä ja opintoja

Työnantaja: Edistä WinNovan opiskelijoiden valmistumista työmarkkinoille Rauman kaupungin kesätyöpaikkatuella

Rauman kaupunki ja WinNova ovat yhdessä sitoutuneet tarjoamaan kesäoppisopimuksen kaikille WinNovassa opiskeleville opiskelijoille, jotka saavat kesätyöpaikan kaupungilta.

Rauman kaupunki tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia reippaille ja innokkaille nuorille. Tarjolla on tällä hetkellä noin 85 kesätyöpaikkaa. Kesätyöntekijöitä haetaan muun muassa kirjastopalveluille, katutoimeen, museokohteisiin, liikuntapaikkatoimeen sekä ympäristönsuojeluun. Lisäksi haussa on esimerkiksi tuotantoassistentti Pitsiviikon tuotantotiimiin, aluesiivoojia Wihertoimeen, nuoriso-ohjaaja, jätevesipumppaamoiden hoitaja, kaavoitusharjoittelija, liikennepuiston ohjaajia sekä leikkikenttäohjaajia. Kesätyöpaikat ovat haettavissa Kuntarekry-palvelussa(siirryt toiseen palveluun) 24.1. alkaen.

Raumalaisilla vuosina 2002–2007 syntyneillä nuorilla on mahdollisuus saada tukea kesätyöllistymiseen. Setelin tarkoitus on avustaa nuorten työllistymistä Rauman alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja säätiöihin. Kesätyöseteleitä on jaossa tänä vuonna 350 kpl ja niiden arvo on 400 euroa.

Lisätietoja Kesätyötuesta ja linkin hakulomakkeeseen löydät Rauman kaupungin sivuilta(siirryt toiseen palveluun)

Työnantajan muistilista

WinNova vahvasti mukana

Mitä opintoja kesätöihin tuleva nuori voi kesäoppisopimuksella suorittaa?

Kaikille kesätöihin tuleville winnovalaisille opiskelijoille soveltuvia opintoja voivat olla mm.

Oman alan kesätöihin tulevat suorittavat kesällä ammatillisia opintojaan.

Lisätiedot