Siirry sisältöön

Osallistu Vaskihaasteeseen!

Sinulle tuleva ammattilainen!

Tiedän, että sinulla on paljon ajatuksia ja osaamista kestävästä kehityksestä ja vastuullisuudesta. Meitä valtakunnallisia VASKI-hankkeen toimijoita kiinnostaa kovasti, mitä ajattelet näistä asioista.
Mitä sinä aiot tehdä?

Toivon, että opiskeluaikasi on herättänyt sinut miettimään, miten voit omassa tulevaisuuden työssäsi edistää ympäristön ja luonnon hyvinvointia, sosiaalista kestävyyttä, kuten hyvää työelämää ja toimivaa arkea, taloudellista hyvinvointia ja ihmisten moninaisuuden arvostamista. Valoisampi tulevaisuus vaatii meiltä kaikilta tekoja.

Amislaisia kuunnellaan

Huhtikuussa 2023 valtakunnallisessa Vaskihaaste-kampanjassa ollaan ammattiin opiskelevien puolella heitä kuunnellen. Ammatillinen koulutus on olemassa, jotta juuri sinulla olisi hyvä tulevaisuus omassa elämässäsi ja ammatissasi. Keräämme verkossa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupauksia – ne voivat olla pienen pieniä tai suurempia.

Lupauksen antaminen on helppoa

Olemme tehneet sinulle helpoksi antaa oman lupauksesi. Kun me amislaiset näytämme yhdessä opettajille, johdolle, yrityksille, että me olemme tosissamme ja haluamme muutosta, niin meitä kuunnellaan. Kun me innostumme, niin mediakin kuuntelee meitä. Meitä amislaisia on todella paljon ja me teemme yhdessä paremman, kestävämmän ja vastuullisemman elämän.

Voit jakaa lupauksesi myös somessa aihetunnisteilla #vaskihaaste ja #kekelupaus. Muistathan myös haastaa muita mukaan kampanjaan.

Ole mukana kampanjassa ja jätä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupauksesi!
Kampanjasivusto

(siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja

Vastuullisuusviestinnän asiantuntija: Virve Rinnola, virve.rinnola@sataedu.fi