Siirry sisältöön

Pelejä ja pikaystävystymistä WinNovan Rasisminvastaisella viikolla

Rasisminvastainen viikko(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) haastaa kaikki toimimaan rasismia vastaan! Joka vuosi maaliskuussa järjestettävän viikon aikana Punainen Risti kannustaa tunnistamaan rasismia ja syrjintää.

WinNovassa järjestettiin opiskelijatoiminnan ja yhteistyökumppaneiden kanssa alkuviikolla ohjelmaa teemalla Pelataan yhdessä: maanantaina 20.3. Tiedepuistossa ja tiistaina 21.3. Satamakadulla. Ohjelmassa oli mm. biljardia, pingistä sekä kortti- ja lautapelejä.

Lisäksi oli Ohjaamon vetämät speed friending -tapahtumat, joissa speed dating -hengessä harjoiteltiin tutustumista ja ystävystymistä uusien tuttavuuksien kanssa. Opiskelijoiden palaute speed friendingista:
”Kaikki ihmiset oli kivoja, kysymysten kysyminen alussa jännitti”
“Tapahtumasta jäi loppupäiväksi tosi positiivinen fiilis ja oli hyvä ilmapiiri kaikkien kanssa.”

Tapahtumat olivat avoimia kaikille opiskelijoille ja henkilöstölle.

Ihmisiä kokoontuneena pöydän äärelle pelaamaan pelejä.
Uno-korttipeli kesken.
WinNovan tutorit osallistuivat myös tapahtumaan.