Siirry sisältöön

WinNovan tunnustuspalkinnot vuodelta 2022

WinNovan logo rakennuksen seinässä.

WinNovan koko henkilöstölle suunnatun tilinpäätösinfon yhteydessä jaettiin sisäisiä tunnustuksia vuodelta 2022.

Vuoden 2022 asiakaspalveluasenne

Palvelu on yksi WinNovan arvoista. Vuoden asiakaspalveluasenne -palkinto perustuu tähän arvoon ja voittajat valitaan vuosittain WinNovan henkilöstön antamien äänien perusteella Pori/Ulvila-alueella ja Rauma/Laitila-alueella työskentelevälle winnovalaiselle.

Viidennen kerran jaetun Vuoden asiakaspalveluasenne -palkinnon saivat Niina Engblom (Pori/Ulvila) ja Tapio Vesanto (Rauma/Laitila).

Vuoden asiakaspalveluasenne Pori/Ulvila Niina Engblom

Perusteluita valinnalle:

Vuoden asiakaspalveluasenne Rauma/Laitila Tapio Vesanto

Perustelut valinnalle:

WinNovan laatupalkinto 2022

WinNovan sisäisen laatupalkintokilpailun tavoitteena on kasvattaa henkilöstön laatutietoisuutta sekä sitoutumista laatutyöhön ja toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Tavoitteena on myös löytää ja tunnistaa WinNovan sisäisiä hyviä käytänteitä, niiden levittäminen koko työyhteisömme hyödynnettäväksi sekä tukea toinen toiseltamme oppimista. Päätöksen voittajasta ja kunniamaininnoista tekee johtoryhmä laadunhallintatiimin esityksen perusteella.

WinNovan laatupalkinto jaettiin nyt jo viidennen kerran. Vuoden 2022 teemana oli palautekulttuuri.

Laatupalkinto myönnettiin OLO- ja VALO-hankkeissa luodulle palautekulttuuria edistävälle toimintamallille. Työryhmässä ovat toimineet Mirva Julkunen, Tiina Kallio, Maarit Nikmo ja Tamara Palmros-Aalto.

Vuoden 2022 pedagoginen teko

WinNovan pedagogisen teon palkitsemisen tarkoituksena on nostaa oppimista ja osaamista edistävien pedagogisten toteutustapojen arvostamista sekä tuoda ne näkyväksi. Palkinnon voittavaa pedagogista tekoa voivat ehdottaa kaikki WinNovan ja opiskeluhuollon henkilöstöön kuuluvat. Päätöksen voittajasta ja kunniamaininnoista tekee pedagoginen johtoryhmä.

Vuoden 2022 pedagoginen teko: Taitaja2022-projekti

Vuoden 2022 pedagogiseksi teoksi valittiin ehdotuksen perusteella Taitaja2022-projekti kokonaisuudessaan, joka osallisti suunnitteluun ja muuhun valmisteluun, toteutukseen ja jälkitoimiin hurjan määrän WinNovan henkilöstöä ja opiskelijoita.

Vuoden 2022 pedagoginen teko -kunniakirja perusteluineen.

Pedagoginen teko -kunniamaininnat

Vuoden 2022 pedagoginen teko -kunniamaininnat myönnettiin opinto-ohjaajien tiimille HOKS-seurantakokousmallin luomisesta ja Rauman hyvinvointi- sekä sosiaali- ja terveysalan työryhmälle Satu Jokitulppo, Eija Kallio, Maarit Nieminen, Piia Paavola, Miija Rintala ja Susanna Vahteristo Kohtaamiskammari-oppimisympäristön ideoinnista ja lanseerauksesta.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!