Siirry sisältöön

SAKU ry:n toimintaa opiskelijoille

(siirryt toiseen palveluun)

SAKU ry on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto ja sen tavoitteena on tukea nuorten liikunnallista, aktiivista ja terveellistä elämäntapaa sekä aktiiviseksi kansalaiseksi kasvamista.

Opiskelijaliikunta tarjoaa ammattiin opiskeleville kipinöitä uuden liikunta- tai kulttuuriharrastuksen aloittamiseen, motivaatiota ja lisähaastetta harrastamiseen sekä mahdollisuuden nuorten oman toiminnan järjestämiseen.

SAKUgames Tampereella 15.-16.5.

Kevään ykköstapahtuma on SAKUgames-tapahtuma, joka kokoaa peräti yhdeksän lajin harrastajat 15-16. toukokuuta Tampereelle. Lajeina mukana ovat SAKU-sähly, beach volley, frisbeegolf, minigolf, katukoris, keilaus, tansanialainen jalkapallo, toistovoimapunnerrus ja erkkasäbä. Valinnan kilpa- ja harrastesarjan välillä voi tehdä kaikissa muissa lajeissa paitsi SAKU-sählyssä ja erkkasäbässä. 

Frisbeegolfin ja keilailun kotiratakisat

Kotiratakisa tarkoittaa sitä, että voit osallistua kilpailuun omalla paikkakunnallasi. Tänä keväänä tarjolla on Let´s bowl -keilakisa sekä uutena juttuna SAKU ry:n tapahtumakalenterissa frisbeegolfin kotiratakisa! Molemmissa lajeissa kisataan joukkueina.

Lisätietoja WinNovassa antaa