Siirry sisältöön

WinNovan henkilöstötarinat: Hakupalveluiden palveluneuvoja Laura Tammi

Nainen keltaisessa mekossa tähtää jousipyssyllä.

Kevään 2023 aikana WinNovan www-​​​sivuilla julkaistaan henkilöstötarinoita winnovalaisista. Seuraavaksi esittelyvuorossa on hakupalveluiden palveluneuvoja Laura Tammi, joka työskentelee sekä Porissa että Raumalla.

Palveluneuvoja Laura Tammella on vankka tausta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä

Raumalla asuva Laura Tammi aloitti työskentelyn WinNovan hakupalveluissa vajaa puoli vuotta sitten joulukuussa 2022, mutta hän on nopeasti sulautunut mukaan winnovalaisten joukkoon. Palveluneuvoja Lauran pääasiallinen työpiste on Porissa, mutta hän työskentelee osan viikkoa myös hakupalveluissa Raumalla.

Millainen on oma taustasi ja nykyinen työnkuva?

Ennen WinNovaa työskentelin 6,5 vuotta ajokorttilupien ja -tutkintojen, ammattipätevyyksien sekä ajoneuvo- ja vesikulkuneuvorekisteröintien parissa. Taustani koostuu muutenkin useista vuosista erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Tämänhetkiseen työnkuvaani kuuluu hakeutumisvaiheen tiedottaminen, neuvonta ja ohjaus. Vastuualueeseeni kuuluvat koulutusalat ovat Porin hyvinvointi- ja palvelualat, sekä Koto- ja Tuva-koulutukset. Vastaan myös tutustumispäivien järjestelyistä hakupalveluiden osalta.

Työssä parhaat asiat, jotka auttavat jaksamaan päivästä toiseen?

Parasta työssäni ovat hyvät työkaverit ja mukavan vaihtelevat työpäivät.

Mikä oli mielenkiintoisin työsi ennen työskentelyäsi WinNovassa?

Mielenkiintoisin työni on ollut Etelä-Koreassa Soulissa asuessani, kun pääsin Suomen suurlähetystöön poliittisen ja taloudellisen osaston assistentiksi. Päätoimenkuvaani kuului viisumi- ja oleskelulupien käsittely, mutta pääsin myös järjestämään Tyynenmeren aluekokousta, promoamaan suomalaisia yliopistoja paikallisiin yliopistoihin, osallistumaan G8-huippukokoukseen ja vastaanottamaan palkintoja esimerkiksi kansainvälisillä sarjakuvamessuilla voittaneiden suomalaisten sarjakuva-artistien puolesta. Ja muuta tällaista mukavaa ei ihan jokapäiväistä puuhastelua.

Miten olet hyödyntänyt henkilöstökerho Wirikkeen toimintaa tai ePassia?

Olen käynyt muutamissa Wirikkeen tapahtumissa kuten avantouinnissa. Silloin kylläkin keskityin lähinnä lämpöaltaassa makoiluun. E-passia olen hyödyntänyt käymällä hieronnassa ja joogassa.

Kolme sanaa, joilla ystäväsi kuvailisivat sinua?

Avulias, puhelias ja ystävällinen.

Mitä salaisia kykyjä tai taitoja sinulla on?

Tämä ei välttämättä ole mikään salainen kyky, mutta olen aikanaan suorittanut elintarvikealan perustutkinnon ja valmistunut leipuri-kondiittoriksi, joten monenlaiset leipomukset tulevat melkein luonnostaan.