Siirry sisältöön

WinNovassa juhlistettiin valmistuneita

Tällä viikolla WinNovassa juhlistettiin valmistuneita opiskelijoita erillisillä tilaisuuksilla pitkän koronapandemian aiheuttaman tauon jälkeen. Porissa ja Raumalla pidetyt valmistumistilaisuudet oli suunnattu kaikille kevään aikana tutkinnon suorittaneille sekä heidän tukijoukoilleen WinNovassa.

Iltapalaa nautittiin rennon ohjelman ja yhdessäolon lomassa. Rehtori Juha Vasaman puheen lisäksi juhlassa kuultiin valmistuvan tai juuri valmistuneen opiskelijan puheenvuoro. Porissa puheen piti liiketoiminnan opiskelija Onni Lehtonen ja Raumalla matkailualalta valmistunut Kiia Hannolainen. Molemmat tilaisuudet juonsi WinNovan opiskelijatoiminnan koordinaattori Kaisa Jokinen. Porissa taustamusiikista vastasi Palmgren-konservatorion opiskelija Tuukka Peltomaa.

Vastaavat tilaisuudet syksyn aikana valmistuneille järjestetään joulukuussa.