Siirry sisältöön

Kaipaako yrityksesi lisäosaamista? Pyydä tarjous!

Vaikka kesän kynnyksellä ajatukset pyörivät usealla lomatunnelmissa, osa suunnittelee jo seuraavan syksyn osaamistarpeita.

Askarruttaako sinua henkilöstösi lisä- ja täydennyskoulutukset ja haluatko ratkaisuja osaamisen varmistamiseksi? WinNovassa on tarjolla eri ammattiryhmille erilaisia koulutusohjelmia johtamisvalmennuksista, henkilöstön lyhytkoulutuksista kuin koko työyhteisön työhyvinvointiohjelistakin.

Pyydä tarjous koulutus-​ ja kehittämispalveluista tarjouspyyntölomakkeella(siirryt toiseen palveluun), niin mietitään ensi kauden koulutuspaketit ajoissa kuntoon!

WinNovan Työelämäpalvelut tarjoaa sinulle ja yrityksellesi työelämää kehittävät, yksilölliset ja joustavat osaamisen palvelut, ota rohkeasti yhteyttä, meidät tavoitat sähköpostitse tyoelamapalvelut@winnova.fi.