Siirry sisältöön

Seaside Campus -hankkeen Meripodcastit on julkaistu

Seaside Campus -hankkeessa on tuotettu viisi Meripodcast-jaksoa. Uunituoreet jaksot löytyvät Seaside Campuksen nettisivuilta Meripodcast(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Jokaisessa jaksossa Meripodcastiin Teppo Lundellin vieraaksi saapuu yksi meriteollisuuden ammattilainen kertomaan näkemyksistään ja kokemuksistaan.

Rauman meriteollisuudessa toteutetaan maailmanluokan projekteja esimerkiksi laivanrakennuksessa, potkurijärjestelmissä ja suunnittelussa. Meriteollisuus kaipaa siis tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Juttusarja meriteollisuuden urapoluista avaa kuulijalle meriteollisuuden mahdollisuuksia ja monimuotoisuutta eri toimijoiden näkökulmista.

Meri-podcastit on tuotettu osana Keski-Suomen Ely-keskuksen rahoittamaa Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä ESR-hanketta. Hanke kehittää Rauman meriteollisuuspuiston alueelle osaamiskeskittymää, joka pohjautuu vahvaan ammatilliseen osaamiseen, monipuolisiin jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuuksiin ja toimiviin yhteistyöverkostoihin.  Seaside Campus -konseptia ovat toteuttamassa alueen ammatillista toista astetta edustava Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK, Rauman kauppakamari, Rauman kaupunki ja Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy tukenaan meriteollisuuden yritys- ja sidosryhmäverkosto.

Lähde kuuntelemaan Meripodcasteja ja kerro niistä myös sidosryhmillesi. Tervetuloa mukaan!

(siirryt toiseen palveluun)