Siirry sisältöön

WinNovan SuomiAreena-tilaisuus Sanoista tekoihin 28.6.

Teija Harju

WinNovan SuomiAreena-tilaisuus 28.6.2023 keräsi mukavasti osallistujia.

Sanoista tekoihin – Yritysten tarpeisiin osuvaa konkreettista osaamisyhteistyötä käsiteltiin WinNovan teollisuuden kärkihankkeisiin tutustumalla. Tilaisuus järjestettiin WinNovan työelämäpalveluiden ja Seaside Campuksen yhteistyönä ja sain alkusanoissa esitellä strategista kehitysohjelmaamme, johon olennaisesti kuuluu päivän teemaan liittyen työelämä- ja sidosryhmäyhteistyö. Oppilaitosjohdon avaussanat lausuivat Juha Miikkulainen WinNovasta ja Timo Mattila Samkista.

Meriklusterin osaamistarpeista tulevaisuudessa kertoi Jouni Ruohonen, Kongsberg Maritime Finland Oy:sta.
Seaside Campuksen onnistumisia esitteli Riikka Piispa Rauman kauppakamarilta ja väyläopinnoista kuultiin WinNovan ja Samkin puheenvuorot.

Akkuteollisuuden merkityksestä alueellemme esitteli projektipäällikkö Matti Luhtanen, Prizztechistä ja huipentumana kuultiin akkualan uudesta koulutusohjelmasta, Akkulataamosta.

Oman tilaisuutemme jälkeen pääsimme myös esittelemään Akkulataamoa Akkuteollisuuden yritystilaisuuteen. Samalla haastoimme akkuteollisuuden yritykset yhteistyöhön, jotta varmistamme koulutusohjelman onnistumisen yhdessä.

Vieraita WinNovan SuomiAreean-tilaisuudessa Sanoista tekoihin.
WinNovan SuomiAreena-tilaisuus keräsi mukavasti osallistujia.