Siirry sisältöön

Hyvinvointia Tekniikkapuiston uusissa tiloissa

HYRY-aamupäivä Professorintiellä eli tutummin Proffalla

Porin Tekniikkapuiston uudet tilat Professorintiellä otettiin käyttöön elokuussa ja kampukselle muutti takaisin suuri joukko muissa toimipisteissä väistötiloissa olleita opiskelijoita. Yhteishengen kasvattamiseksi ja yhdessä toimimisen helpottamiseksi Professorintiellä toimivien alojen HYRY-opettajat (hyvinvointityöryhmä) järjestivät opiskelijoille yhteisen toiminnallisen aamupäivän perjantaina 25.8.

Aamupäivän tilaisuuden avannut rehtori Juha Vasama korosti oman aktiivisuuden merkitystä jaksamisessa, niin opinoissa kuin myöhemmin työelämässäkin.

Ja aktiivisuutta Proffalla todella nähtiinkin! Hetkessä liikuntasali täyttyi iloisesta puheenporinasta, kun opiskelijat ja henkilöstö mittelivät taidoissaan. Pingispöydät olivat aktiivisessa käytössä ja putkitukki lensi uusiin ennätyslukemiin.

Muina lajeina perjantaina nähtiin säbän nopeus + tarkkuus –rata, koripallon heitto tasapainolaudan päältä ja Hanoin tornit. Hanoin torneissa vaadittiin päättelykykyä ja nopeutta, kun laudat piti ohjeiden mukaan saada siirrettyä vastaavanlaiseen muodostelmaan.

Sokerina pohjalla tapahtumassa oli tietenkin osastojen välinen köydenvetokisa, jossa ennakkosuosikkina matkaan lähtenyt talotekniikan joukkue korjasi voiton ja kiertopalkinnon.

Yllä voittajien tyylinäyte ja alla voittanut Talotekniikka pokaalin kanssa.

Proffan HYRY-opettajat haastavat muut kampukset kisaamaan leikkimielisesti eri lajeissa ja ennen kaikkea köydenvedossa. Talotekniikka on valmis!

Lajien parhaat

Köydenveto: Talotekniikan joukkue

Tukinheitto: 1. Lehtimäki (Prosessitekniikka) tuloksella 12.71 (WE) 2. Jullenmaa (Rakennus)

Koripallo: 1. Ojantakanen (Laboratorioala) 2. Nurmi (Pintakäsittely)

Säbä nopeus + tarkkuus: 1. Mäkilä (Prosessitekniikka) 2. Hyvänä kakkosena, vääräkätisellä mailalla, elävä legenda, Henri Mikkilä (Talotekniikka – ei palkintoa)

Hanoin torni: Joukkue Lautamäki-Lehtinen (Rakennus)

Arvonnassa onni suosi seuraavia: Kakkonen (Laboratorioala), Salmi (Talotekniikka), Pohjola (Talotekniikka)

Lisätietoja