Siirry sisältöön

Thomas HPA -analyysityökalu työyhteisöjen avuksi

Thomas HPA -analyysityökalun avulla tuemme asiakkaiden osaamisen kehittämistä, johtamista ja rekrytointeja

WinNova tarjoaa monipuolisia työkaluja niin johtamisen kuin työyhteisöjenkin kehittämiseen. Usein esillä olevat työyhteisötaidot koostuvat niin alaistaidoista, johtamistaidoista kuin koko työyhteisön kyvystä toimia yhdessä. Ensisijaisesti työyhteisötaidot ilmenevät ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja erityinen taidokkuus näyttäytyykin erilaisuuden tunnistamisessa ja arvostamisessa, samanlaisuuden löytymisessä, sekä yhdessä tekemisessä ja oppimisessa.

”Johtaakseen muita on kyettävä johtamaan itseään – ymmärtääkseen muita on kyettävä ymmärtämään itseään.”​

Käytössämme oleva Thomas HPA -analyysityökalu antaa asiakkaillemme arvokasta tietoa ihmisten käyttäytymisestä erilaisissa tilanteissa, kuten erilaissa johtamis- ja muutostilanteissa, konflikteissa tai vaikka uuden oppimisessa. Se auttaa ymmärtämään, millaiset tekijät ohjaavat ihmisten sisäistä motivaatiota sekä mikä on heidän kommunikointityylinsä ja luonteinen lähestymistapansa vuorovaikutustilanteissa.

​Thomas HPA -analyysityökalua käytetään osana ammatillisia johtamiskoulutuksiamme, sopimuksen mukaan osana työyhteisöjen kehittämistä ja rekrytointeja sekä myös yksittäisissä työnohjauksissa ja coachauksissa. Lisätietoa Thomas –palveluista saat asiantuntijoiltamme.

Thomas HPA -analyysin tuloksellinen hyödyntäminen yrityksessäsi

Ymmärrä tarvittava viestintätyyli erityisesti erilaisissa muutoksissa

Ymmärrä, mikä motivoi

Tunnista vahvuudet

Rekrytoi työkulttuuriisi sopivia henkilöitä

Auditoitu ja globaalisti käytetty analyysityökalu

32000 yritystä käyttää Thomas Internationalin palveluja. 60 maassa on Thomas Internationalin toimintaa. 23 miljoonaa arviointia on auttanut yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa. 1981 on Thomas Internationalin perustamisvuosi.

Hanki nopeasti ja luotettavasti kattavaa tietoa johtamisen, rekrytoinnin tai kehittämisen tueksi

Thomas HPA –analyysi antaa tietoa henkilön tyypillisistä tavoista toimia työssään. Se kertoo toimintatyyliin liittyvistä vahvuuksista sekä siitä, mikä henkilöä motivoi ja mikä ehkä rajoittaa.​

Perusanalyysiin voidaan yhdistää tarvittaessa lisäraportteja johtamisominaisuuksista, myyntiominaisuuksista tai vaikka erilaisista työhön suuntautumisvaihtoehdoista.

Analyysin hinta

Analyysin hinta on nyt 285 € (+alv) sisältäen verkossa täytettävän kyselyn sekä henkilökohtaisen, noin tunnin mittaisen purkukeskustelun Thomas-asiantuntijan kanssa. Asiakas saa palautteen aina myös kirjallisena. Tarjous on voimassa vuoden 2023 loppuun.

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme ja pyydä omien tarpeidesi mukainen tarjous.

WinNovan sertifioidut Thomas HPA -asiantuntijat