Siirry sisältöön

Oppisopimusviikko 2023 käynnissä – Otteluisännyys ja verkostoitumista

Tiistaina 3.10. WinNova toimi Lukko – Tappara -ottelussa otteluisäntänä, tarjoten työelämän yhteistyökumppaneilleen jännittävän kiekkoillan.

Koska käynnissä on valtakunnallinen oppisopimusviikko, oli luontevaa, että aloituskiekon pudotti WinNovassa liiketalouden ammattitutkinnon oppisopimuksella suorittanut Sonja Kangas. Sonja on myös WinNovan ehdokas Opso ry:n palkittavaksi kategoriassa Vuoden oppisopimusopiskelija.

Oppisopimus soveltuu niin työnantajille rekrytoinnin tueksi, kuin työelämässä toimiville myös lisäosaamisen hankkimiseksi.

Aitiovieraamme pääsivät veikkaamaan mm. ensimmäisen maalin ajankohtaa ja ottelun lopputulosta. Parhaimmat veikkaukset tällä kertaa antoi Europortsin Hanna-Maria Koivula, joka palkittiin Lukko- fanituotteilla.

WinNovan Työelämäpalvelut sekä koulutusalat tekevät tiivistä yhteistyötä alueen eri yritysten ja organisaatioiden kanssa. Kiitos osallistujille rennosta otteluillasta!

Henkilöt seisovat vierekkäin Lukon ottelussa otetussa kuvassa.
Kuvassa Rauman kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Satu Saarinen ja WinNovan palveluasiantuntija Piia Ristilä. Kuva: Janne Ussa/Rauman Kauppakamari

Alla kuvia vielä viikon tapahtumista.