Siirry sisältöön

Vihreää valoa WinNovassa Maailman mielenterveyspäivänä

Vihreät valot tummaa taustaa vasten.

Maailman mielenterveyspäivää vietetään jälleen 10.10.2023 teemalla Mielenterveys on jokaisen oikeus. WinNovassa osallistutaan tärkeään päivään: vihreitä valoja ja vaatetusta voi nähdä WinNovan eri toimipisteissä.

Mielenterveys on jokaisen oikeus.

Maailman mielenterveyspäivä on vuosittainen tapahtuma

Kansainvälisen mielenterveyspäivän avulla halutaan herättää keskustelua henkisen hyvinvoinnin edistämisestä, mielenterveyden ongelmien ehkäisemisestä ja hoidosta sekä mielenterveyspotilaiden ja omaisten asemasta maailmanlaajuisesti.

MIELI ry nostaa vuosittaisena teemapäivänä mielenterveyttä keskusteluun hyvinvoinnin ja terveyden näkökulmasta. MIELI ry myös kutsuu mukaan yhteisöjä ja yksityisiä henkilöitä nostamaan esiin mielenterveyttä ja korostamaan sen merkitystä jokaisen oikeutena.

Mieli ry:n kampanja.

Lähde ja lisätietoja