Siirry sisältöön

Jukka Mäkinen WinNovasta on yksi PRO-finalisteista!

Lehtori Jukka Mäkinen Pro-finalisti. Miehellä on kokin työvaatteet, olalla musta kassi ja kädessä muistkirja ja kynä.

(Jukka Mäkisen alkuperäinen kuva Elli Halonen)

Vuodesta 2002 jaetuilla PRO-tunnustuspalkinnoilla nostetaan esiin suomalaisten keittiö- ja ravintola-alan ammattilaisten osaamista. Tänä vuonna ehdolla on 16:ssa eri sarjassa 48 alansa huippuammattilaista. Heidän joukostaan palkitaan Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset.

Opettaja-sarjan finalistien joukossa Jukka Mäkinen WinNovasta

Opettaja-sarjan kolmen finalistin joukossa on myös WinNovan ravintola- ja cateringalan lehtori Jukka Mäkinen Raumalta. Jukka kertoo olevansa nöyrän hämmentynyt, otettu ja epäuskoinen. Hän arvostaa todella korkealle, että kollegat ja opiskelijat ovat kokeneet hänen tekemisensä sellaisiksi, että häntä on ehdotettu mukaan tähän kilpailuun.

Yleisö voi kannustaa suosikkejaan kohti voittoa. Tuomaristo saa kaikki kannatuslauseet ja -äänet tiedoksi ja ne vaikuttavat voittajan valintaan. Kannustaa voi 13.12. saakka.

Arvostetut PRO-tunnustuspalkinnot jaetaan PRO-gaalassa Helsingin Oopperatalossa 29.1.2024.

Käy kannustamassa Jukka voittoon!