Siirry sisältöön

Meripodcastien toinen kausi on julkaistu!

Meriteollisuus oppimisympäristönä -hankkeessa on tuotettu viisi uutta Meripodcast-jaksoa. Uunituoreet jaksot löytyvät oheisen linkin kautta:

Meripodcast, kausi 2(siirryt toiseen palveluun)

Jokaisessa jaksossa Meripodcastiin Teppo Lundellin vieraaksi saapuu yksi meriteollisuuden opiskelija tai ammattilainen kertomaan opiskelu- ja uratarinastaan.

Rauman meriteollisuudessa toteutetaan maailmanluokan projekteja esimerkiksi laivanrakennuksessa, potkurijärjestelmissä ja suunnittelussa. Meriteollisuus kaipaa siis tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Juttusarja meriteollisuuden urapoluista avaa kuulijalle meriteollisuuden mahdollisuuksia ja monimuotoisuutta eri toimijoiden näkökulmista. Meripodcastien ensimmäinen kausi julkaistiin kesäkuussa 2023.

Meripodcastit on tuotettu osana Keski-Suomen Ely-keskuksen rahoittamaa Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä ESR-hanketta. Hanke kehittää Rauman meriteollisuuspuiston alueelle osaamiskeskittymää, joka pohjautuu vahvaan ammatilliseen osaamiseen, monipuolisiin jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuuksiin ja toimiviin yhteistyöverkostoihin.  Seaside Campus -konseptia ovat toteuttamassa alueen ammatillista toista astetta edustava Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK, Rauman kauppakamari, Rauman kaupunki ja Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy tukenaan meriteollisuuden yritys- ja sidosryhmäverkosto.

Lähde kuuntelemaan Meripodcasteja ja kerro niistä myös sidosryhmillesi. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä -hanke / Seaside Campus -konsepti(siirryt toiseen palveluun)

WinNova, SAMK ja Rauman kauppakamari ovat mukana uudenlaisen yhteistyön kehittämisessä Rauman meriteollisuuden parissa. Konseptin kehittämistyötä tehdään Keski-Suomen Ely-keskuksen (ESR) rahoittamassa Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä -hankkeessa. Toteutusajankohta 2.8.2021-30.11.2023.