Siirry sisältöön

Rauman Meriverkostopäivä – Merimäki täynnä toimintaa

Kuva Rauman Meriverkostopäivän aamun ensimmäisestä tilaisuudesta, jossa auditoriossa iso joukko opiskelijoita kuuntelemassa alkavaa Työelämä tutuksi -tilaisuutta.

Rauman Meriverkostopäivä 9.11.2023 keräsi yhteen meriklusterin ammattilaiset, yritykset, opiskelijat ja paikalliset oppilaitokset Rauman Merimäelle. 

  Meriverkostopäivän aikana järjestettiin työelämäsparrausta toisen asteen opiskelijoille, seminaariosuus ammattilaisille ja opiskelijoille, Merimessut ja Merilogistiikan tutkimusfoorumin hanke-esittelyt. 

Notran, Onnisen ja Ermailin edustajat sparrailivat heti aamutuimaan WinNovan tekniikan alojen ensimmäisen vuoden opiskelijoita työnhakuun ja työelämätaitoihin liittyen WinNovan auditoriossa.

Meriverkostopäivän seminaariosuus sisälsi asiantuntijapuheenvuorot laivaston tulevaisuudesta, uusimmista laivanrakennusprojekteista, tulevaisuuden vihreämmästä meriteknologiasta ja logistiikka-alan mahdollisuuksista. 

Seminaarin huipentumana Keynote-puhuja, futuristi Perttu Pölönen kertoi ajatuksia herättävästi tulevaisuuden työnteosta ja identiteetistä. Seminaariosuuteen osallistui lähes 200 kuulijaa ja se striimattiin auditorion lisäksi myös suurluokkaan. 

Perinteiset merimessut rakentuivat lähes 40 näytteilleasettajan voimin. Messuilla oli esillä laivanrakennuksen ja merenkulun yrityksiä ja organisaatioita. Merilogistiikan tutkimusfoorumin hanke-esittelyt keräsivät iltapäivällä joukon kiinnostuneita asiantuntijoita kuuleman viimeisimmät uutiset meneillään olevista hankkeista. 

Rauman Meriverkostopäivä oli huikea onnistuminen ja täynnä hienoja kohtaamisia. Kiitos kaikille osallistujalle! 

Lisää kuvia tapahtumasta Rauman kauppakamarin sivuilla(siirryt toiseen palveluun).

Tapahtuman järjestäjät:
Länsirannikon koulutus Oy WinNova, SAMK, Rauman kauppakamari ja Seaside Industry Park Rauma.

Tapahtuma toteutettiin osana Keski-Suomen Ely-keskuksen rahoittamaa Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä -hanketta.