Siirry sisältöön

WinNovan lähihoitajaopiskelijoita vierailulla Espanjassa

Paljon väkeä ryhmäkuvassa aurinkoisella hiekkarannalla ulkomailla. Taivas on kirkkaansininen. Kuvassa oikealla olevilla henkilöillä on WinNovan t-paidat päällään.

Lähihoitajaopiskelijaryhmä ST2C22 vieraili Costa Blancan Suomi-Seurassa Espanjassa lokakuussa 2023.  Vierailullaan opiskelijat järjestivät leikkimieliset Olympialaiset Suomi-Seuran jäsenille.


Olympialaispäivänä suuntasimme aamulla Orihuelasta paikallisbussilla kohti Torreviejaa. Torreviejan linja-autoasemalta kävelimme rantakatua pitkin Suomi-Seuran kahvilaan, josta saimme mukaamme ystävällisen oppaan olympialaisten pitopaikaksi sovitun puistoalueen löytämiseksi.

Leirikoulua suunnitellessamme toukokuussa olimme olleet yhteydessä Costa Blancan Suomi-Seuraan ja sopineet, että opiskelijat järjestäisivät leikkimieliset Olympialaiset seuran jäsenille yhtenä tapahtumana leirikoulun aikana.  Leikkimielisissä Olympialaisissa oli viisi erilaista lajipistettä. Yhteisen toiminnallisen verryttelyn ja tutustumisen jälkeen opiskelijat jakoivat osallistujat syntymäkuukauden mukaan pienryhmiin. Lajipisteet olivat vaativa tarkkuusheitto, suomalainen minisaappaanheitto, suomitietoisuutta mittaava visailu, haastava vesilasin kuljetus sekä ryhmäselfie, jonka aiheena oli ”suomalaiset lomailevat ulkomailla.

Kisasää oli lämmin ja aurinkoinen. Tunnelma oli erittäin mukava ja vapautunut, mutta silti oli tiukkaa kisafiilistä aistittavissa iloisen puheensorinan kera. Kisojen jälkeen oli palkintojen jako. Palkinnot olivat opiskelijoiden tekemiä magneetteja. Kisapäivän päätteeksi nautimme kisakaffeet ja -limsat suolaisen piirakan kera Suomi-Seuran kahvilassa.

ISO KIITOS Costa Blancan Suomi-Seuralle päivästä!

Yhteistyöterveisin
Sosiaali- ja terveysalan lehtorit Sari Lehtivuori-Sinervä ja Harriet Haavisto sekä opiskelijaryhmä ST2C22