Siirry sisältöön

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja Satakunnan Osuuskauppa solmivat kumppanuussopimuksen

Satakunnan osuuskaupan kumppanuustarinan logo

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ja Satakunnan Osuuskauppa solmivat kumppanuussopimuksen 1.12.2023. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on vahvistaa ja selkeyttää yhteistyön muotoja, joita osapuolet ovat jo aiemminkin rakentaneet.

Kumppanuussopimuksen viitekehyksessä on sovittu mm. Satakunnan Osuuskaupan henkilöstön ammatillisen osaamisen ja laadun varmistamisesta lisäkoulutuksilla ja WinNovan opiskelijoiden työpaikalla oppimisen mahdollistamisesta koulutus- ja oppisopimuksilla. ”Satakunnan Osuuskaupan pyrkimyksenä on edesauttaa kumppanuuden kautta osaamisen vahvistamista WinNovan opiskelijoiden keskuudessa ja myös oman henkilökuntamme keskuudessa. Yhteistyöllä rakennamme yhdessä vahvempaa Satakuntaa”, toteaa Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja, Päivi Huhtamaa.

Lisätiedot:
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Työelämäpalvelut johtaja Teija Harju, teija.harju@winnova.fi
Satakunnan Osuuskauppa, henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa, paivi.huhtamaa@sok.fi