Siirry sisältöön

WinNovassa juhlistettiin syksyn aikana valmistuneita

Vihreitä alkumaljoja W-muodossa

WinNovassa juhlistettiin syksyn aikana (4.6.-22.12.2023) valmistuneita opiskelijoita valmistumistilaisuuksilla Porissa 12.12. ja Raumalla 19.12.

Valmistumistilaisuudet järjestettiin nyt toisen kerran ja molemmilla paikkakunnilla tapahtumiin osallistui noin 100 tutkinnon suorittanutta, heidän läheisiään sekä WinNovan tukijoukkoja.

Tarjoilun teemana oli tietenkin winnovalaisittain vihreä ja alkumaljat olivat tarjolla W-muodossa. WinNovan ruokapalvelujen valmistama vihersalaatti ja broilerpiirakka sekä elintarvikealalla opiskelijatyönä tehdyt täytekakut nautittiin jouluisen tunnelman, rennon ohjelman ja yhdessäolon lomassa.

Porissa juhlapuheen piti WinNovan toimitusjohtaja Juha Miikkulainen, Raumalla rehtori Juha Vasama. Tilaisuuksien juontaja, opiskelijatoiminnan koordinaattori Kaisa Jokinen, haastatteli Porin juhlassa opettaja Kalle Leppästä ja opiskelija Nessa Ruutia turvallisuusalalta. Raumalla haastateltavina olivat kosmetologit Enni Niemi ja Melina Pere.

Porissa musiikista vastasi Palmgren-konservatorio ja Raumalla WinNovan hiusalan opiskelija Sofia Martens.


Syksyn aikana valmistuneiden nimet julkaistaan 22.12.

Kaikkien valmistuneiden nimet (julkaisuluvan antaneiden osalta) uutisoidaan vuoden viimeisenä valmistumispäivänä 22.12. www-sivuillamme.

Kevään 2024 aikana valmistuneille on suunnitteilla vastaavat tilaisuudet toukokuun loppupuolella. Seuraa www-sivujen ja Tuudon uutisia!

Kuvatunnelmia juhlista

Tyhjä juhlatila katettuna.
Juhlatunnelmaa Porissa
Kauniisti katettuja, jouluisia pöytiä. Takana upea merimaisema ja auringonlasku
Juhlatila Kiikartorn ja upeat maisemat
Naisia ja miehiä istumassa pöydässä
Juhlaväkeä Raumalla
Naisia ja miehiä istumassa pöydässä
Juhlaväkeä Raumalla
Naisia ryhmäkuvassa juhlavaatteet päällä. Osalla on tutkintolakki päässä.
Ryhmäkuviakin otettiin
Naisia ja miehiä istumassa pöydässä
Juhlaväkeä Raumalla